Обикновена SBR гума с плат

Предлагаме широк избор от обикновена SBR гума с плат. SBR гумата на листи с тъканна вложка е изработена от Styrene butadiene и е издръжлив и икономичен еластомер с много добри абразивоустойчиви и якостни свойства.

На всеки 1,5 мм дебелина е вложен по един слой полиамидна или памучна вложка, или такава по заявка на клиента, която надеждно подсилва гумата, за да я направи още по абразивоустойчива и с по-висока якост на скъсване.

Армираната SBR гума с плат обикновено се ползва при механични закрепвания и за фланцеви гарнитури. Нейната здравина я прави предпочитана за приложения с въздух, гореща вода, пара под ниско налягане и хидравлично оборудване.

Обикновената гума с плат от тип SBR е със същата топлоустойчивост и устойчивост на стареене като обикновената гума, но е с добавена подсилваща армираща тъкан. Армираната гума с плат на листи не се препоръчва за приложения, изискващи досег с озон, силни киселини, масла, мазнини и повечето въглеводородни продукти.

Предлагаме обикновена SBR гума с плат в различни дължини и ширини, както и с тъканни вложки по избор – памук, полиамидни влакна и др, за да отговорим на клиентските изисквания. Нашата обикновена гума с плат SBR е икономична алтернатива на естествения каучук, който ефективно отговаря на широк спектър от индустриални приложения.


За сравнение (0)


SBR обикновена гума с плат

SBR обикновена гума с плат

SBR обикновената гума с плат е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал. SBR обикновената гума е достъпен еластомер с добра абразивоустойчивост. Тайната на класовете обикновена гума, която издържа на високи натоварвания е вложката от тъкан или плат, вградена в материала. При 1,5 мм дебелина на листа вграден 1 слой плат, докато за 3 мм слое..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)