Експандираният микропорест силикон на листи със затворени клетки, предлага множество предимства, които притежава и плътният силикон, но е в по-мек вариант и много по удобна форма с гладка повърхност. Микропорестият силикон се предлага под формата на листи и ленти в различни размери, плътности, цветове, като предлагаме варианти на силикона с ниска плътност със самозалепващ гръб по поръчка. Стандартните ни предложения са в бял цвят и плътност 17 kg/m3.
 
Основни предимства на микропорестият силикон с ниска плътност:
  • Широк температурен диапазон - микропорестият силикон на листи издържа в границите от -60C до 260C
  • Микропорестият силикон може да се използва като уплътнение срещу вода - затворената клетъчна структура позволява този тип силиконов лист да се ползва за уплътнение относително ниски сили на натяг и при по-слаби налягания.
  • Микропорестият силикон е с добра устойчивост на смачкване - той възвръща оригиналната си дебелина след премахване на натиска, особено при по-високи температури, доста по-добре в сравнение с други гумени материали. Предлагаме микропорест силикон и с подобрена еластичност от стандартните класове.
  • Микропорестият силикон е устойчив на ултравиолетови лъчи и озон - силиконът с ниска плътност има отлична устойчивост към стареене поради органичния си химичен състав. Това му позволява да се ползва дълго при всякакви приложения на открито.
  • Здравина - когато се налага, частите от микропорест силикон са много по здрави и устойчиви от други продукти, подложени на механични въздействия.
  • Въз основа на всички посочени качества, микропорестият силикон е много подходящ за изработка на гарнитури, за употреба на открито - той е отличен избор от пустинята - до арктическите студове.
Суровината за изработка на микропорестия силикон на листи е химически експандиран полимер, който набъбва при обработката му с топлина, до степен, в която създава затворена клетъчна структура. Затворена клетъчна структура означав, че клеките не са отворени една към друга, т.е. не пропускат водата да преминава от една клетка в друга.
 
Най-общо казано, микропорестият силикон, който предлагаме притежава отлични механични свойства и е с подобрени характеристики, спрямо плътния силиконов лист, в много по-удобна форма.

 

Обща спецификация
Приложение:

  • високо и нискотемпературни среди
  • приложение на открито
  • изолация на открито
  • специални гарнитури
  • уплътнения и профили

Температурен диапазон °С -60C до +260C
Цвят стандартно - бял
Продуктов лист

Микропорест силикон на листи

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Микропорест силикон на листи

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Силиконови листи за обща употреба

Силиконови листи за обща употреба

Силиконови листи за обща употреба  Търговският клас на силикона за обща употреба е най-често ползваният еластомер от всички типове силикон на листи. Силиконът на ролка за обща употреба се прилага навсякъде, където физическите качества на гумата не са от критично значение, но има необходимост от издръжливост на екстремни температури. ..

0.00лв

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума   Микропорестата NBR гума с ниска плътност е гумен материал, предлаган от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД, формиран, когато запенващ агент е въведен гумата, докато се произвежда. В резултат на процеса се получава еластомер, чиято вътрешност е изградена от въздушна матрица. Получилата се микропореста маслоустойчи..

0.00лв

Микропореста гума EPDM

Микропореста гума EPDM

Микропореста гума EPDM – листи Микропорестата гума EPDM  (Ethylene Propylene Diene Monomer) представлява гума с клетъчна структура, изградена от затворени клетки, обикновено изработвана в черен цвят. Основните свойства на EPDM микропорестата гума, предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД, са отличната и озоноустойчивост, издръжливостта й на улт..

0.00лв

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

EPDM микропореста гума  с полузатворени клетки - на листиЗа разлика от стандартната микропореста гума със затворени клетки, този вариант на EPDM гумата (Ethylene Propylene Diene Monomer) е с полузатворена клетъчна структура. Това означава, че микропорестата гума от този тип съдържа едновременно затворени и отворени клетки, което й дава гъвкаво..

0.00лв

Тагове: микропорест, силикон