Силикон за хран. промишленост с FDA

Силиконовите листи с одобрение за ползване в хранително-вкусовата промишленост от FDA, са изработени от материали, в съответствие с изискванията на FDA - Food and Drug Administration - Щатската администрация за лекарства и храни. Предлаганите от нас силиконови листи с одобрение от FDA са идеален листов материал за изработка на уплътнения  и гарнитури, влизащи в директен контакт с хранителни продути.

Съставките на силиконовите листи, подходящи за употреба с хранителни продукти са изброени в кодекса на FDA - CFR 177.2600, което означава, че те са в пълно съответствие по отношение обработката и пакетирането на храни и напитки. Силиконът за хранителната промишленост под формата на листи издържа на температури от  -75° C до 260° C.

Силиконовите листи с FDA одобрение са изработени точно по стандарта за материали, които могат да се използват с храни. Този тип силиконови листи могат да бъдат използвани, както за повторен контакт, така и за продължителен период с хранителни продукти. Използването на силиконови листи с FDA одобрение е отличен начин да се подсигури, че не може да са налице опасни и чужди примеси в каучуковите продукти, които са били в досег с храни.


За сравнение (0)


Прозрачен силикон за храни - FDA

Прозрачен силикон за храни - FDA

Прозрачен силикон за храни - FDA   Описание:  Този леко прозрачен силикон, безопасен за употреба с храни е одобрен за ползване в хранителната индустрия от FDA. Нашият силикон за хранителната промишленост показва естествена устойчивост срещу развитие на бактерии, ползва се в широк диапазон на работни температури, гъвкавост, няма..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)