Силиконови листи за обща употреба

Силиконовите листи за обща употреба  се монтират там, където е необходима изключително голяма температурна устойчивост и гъвкавост. Физичните свойства на търговския клас силиконови листи за обща употреба не са толкова впечатляващи, колкото работната му температура. Когато става въпрос за екстремни температурни граници е трудно да се открие материал, който превъзхожда силиконовите листи за обща употреба - силиконът на листи издържа на температури от -80 до +260 С.

Силиконът на листи за обща употреба има и естетична функция, благодарение на червения си цвят. Червеният листов материал от силикон за обща употреба може да добави необходимия Ви уникален външен вид за всяко приложение. Предлагаме търговски клас силиконови листи за обща употреба, изрязани по размер, така че да получите подходящия листов материал за Вашето приложение.

Търговският клас на силиконовите листи има твърдост между 55-65 Shore A. Тази междинна стойност означава, че силиконът на листи за обща употреба е с умерено ниво на гъвкавост и еластичност. Това позволява от силиконовите листи лесно да бъдат изработени уплътнения, профили, гарнитури и други търговски компоненти.


За сравнение (0)


Силиконови листи за обща употреба

Силиконови листи за обща употреба

Описание:  Силиконовите листи за обща употреба са уникален синтетичен еластомер, направен от кръстосани полимерни връзки, подсилен със силиций. Екстремно издръжлив на ултравиолетови лъчи, озон. Силиконовата гума издържа и на високи температури. Приложенията й включват силиконови гарнитури, силиконови уплътнения, силиконови кабелни блокове, ..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)