Тройно ексцентрични бътерфлай

Тройно-ексцентрични бътерфлай кранове притежават следните предимства:

Този тип бътерфлай клапани са жизнено важни за приложения, където е необходима абсолютна плътност при затваряне. В някои приложения пълната херметичност не може да се постигне чрез двойно-ексцентрични бътерфлай клапани. Този тип приложения не позволяват конвенционалните бътерфлай клапани да бъдат използвани - например силно агресивни химикали, или флуиди с малки частици, които могат да разрушат крановете и тръбопроода. В този тип приложения, тройно ексцентричните бътерфлай клапани предоставят огромни предимства.

Тройно-ексцентричните бътерфлай клапани са кранове с 3 противотежести, т.е. с една повече в сравнение с концентричните бътерфлай кранове. Освен същите противотежести като при двойно-ексцентричните бътерфлай клапани, които имат само 2 баланса, този тип тройно-ексцентричен клапан допълнително притежава и трети, който представлява тунелно оформено седло.

Заостреният дизайн на седлото позволява пълното съвпадане на диска с него. Това позволява седлото да не задира и ограничава триенето, при отваряне или затваряне. Подобрената структура на тройно-ексцентричния бътерфлай клапан формира допълнителен въздушен джоб при натоварени приложения и удължен живот в сравнение с двойно-ексцентричния бътерфлай клапан.


За сравнение (0)


Тройно ексцентричен бътерфлай кран - междуфланцови тип

Тройно ексцентричен бътерфлай кран - междуфланцови тип

Приложение:Тройно ексцентричните бътерфлай клапи междуфланцови тип са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дълго..

Тройно ексцентричен бътерфлай кран Wafer тип

Тройно ексцентричен бътерфлай кран Wafer тип

Приложение:Тройно ексцентричните бътерфлай клапи са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако той се ..

Тройно ексцентричен бътерфлай кран на фланци

Тройно ексцентричен бътерфлай кран на фланци

Приложение:Тройно ексцентричните бътерфлай клапи на фланци са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, а..

Показани са 1 до 3 от 3 (1 страници)