Полиамид 66 / PA66

Полиамид 66 (PA 66) притежава добра твърдост, абразивоустойчивост и стабилност на размерите при температурно въздействие. Освен тези предимства, Полиамид 66 притежава и други преимущества в сравнение с Полиамид 6. В сравнение с него Полиамид 66 е с по-висока степен на влагоабсорбиране. По отношение на останалите си характеристики, Полиамид 66 е сравним със стандартния тип Полиамид 6 с графит, но е по-скъп. Полиамид 66 има и:

  • добра механична якост
  • висока ударна якост
  • добри шокоабсорбиращи свойства
  • добра износоустойчивост

Сред всички търговско достъпни полиамиди, Полиамид 66 е с най-високата точка на топене. Той е със полукристална структура. Неговите форми притежават здравина и плътност, която се запазва, дори при завишени температури. Полиамид 66 поема влага след отливането си, но задържането й не е толкова голямо като при Полиамид 6. Влагоабсорбцията зависи както от състава на материала, така и от дебелината на стената и околните условия.

Стабилността на размерите и останалите качества на Полиамид 66 се влияят от количеството влага, което се поема, като то трябва да се вземе предвид в процеса на проектиране.

Полиамид 66 / PA 66 се използва в:

Минна
индустрия

 
Измервателни уреди

 
Подемна техника
Хартиена промишленост
Обща индустрия

 
Електротехника

За сравнение (0)


Полиамид 66 на листи

Полиамид 66 на листи

Полиамид 66 (PA 66) на листи     - притежава по-добра твърдост, абразивоустойчиост и термална стабилност на размерите. По отношение на тези аспекти, Полиамид 66 има сигурни предимства в сравнение с Полиамид 6. В сравнение с отлятите типове, Полиамид 66 на листи притежава по-ниска степен на абсорбция на влага. По отношение на всич..

Полиамид 66  на пръти

Полиамид 66 на пръти

Пръти от PA66  Този екструдиран полиамиден материал под формата на пръти, притежава по-добра механична якост, твърдост, износоустойчивост и температуроустойчивост в сравнение с РА6, като същевременно има по-слаба водопоглъщаемост спрямо летите марки полиамид.   Предлагаме индустриално качество пръти от Полиамид 66, което вкл..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)