Поливинилхлорид / PVC

PVC листите, PVC прътите и PVC тръбите предлагат отлична корозионна устойчивост и устойчивост на външни условия. PVC е най-разпространеният член от групата на виниловите пластмаси. Чести приложения на PVC листите и прътите включват съдове за съхранение в химическата промишленост, клапани, фитинги, тръбопроводни системи.

PVC материалът е с високо съотношение на якост спрямо теглото си и е добър електрически и термоизолатор. Поливинил хлорид - PVC листите и прътите са самозагасящ се материал и е преминал UL тестовете за негоримост. PVC листите и прътите могат да бъдат използвани при температури до 60°C.

Предлагаме твърд PVC материал под формата на листи, пръти и тръби. При изисквания за подобрена удароустойчивост отличен избор е PVC тип 2, а за високотемпературни приложения се ползва CPVC. 

Приложения на PVC листите и прътите:

  • химическо производство;
  • производство на полупроводници;
  • оборудване за контрол на замърсяването;
  • машинни части и детайли;
  • танкове за ецване и нанасяне на покрития;
  • скрубери, смукателни тръбопроводи и друго защитно оборудване;

PVC се използва в:

Измервателни уреди
Химическа промишленост
Пречиствателни станции
Електротехника
Обща индустрия
Строителна промишленост
Конвейрна техника
 
 
 

За сравнение (0)


Поливинилхлорид / PVC на листи

Поливинилхлорид / PVC на листи

PVC листите  са твърда плътна пластмаса с висока устойчивост на удар и стареене при външни условия от -15 до +60 С. Поливинилхлоридът на листи е устойчив на химикали и агресивни среди. PVC листите се подлагат лесно на машинна обработка и могат да се оформят със стандартни инструменти.   PVC листите са налични и в прозрачна форма ..

Поливинилхлорид / Прозрачен PVC на листи

Поливинилхлорид / Прозрачен PVC на листи

Прозрачните PVC листи  са твърда плътна пластмаса с висока устойчивост на удар и стареене при външни условия от -15 до +60 С. Поливинилхлоридът на листи е устойчив на химикали и агресивни среди. PVC листите се подлагат лесно на машинна обработка и могат да се оформят със стандартни инструменти.   PVC листите са налични и в прозра..

Прозрачни PVC лентови завеси

Прозрачни PVC лентови завеси

Прозрачните PVC лентови завеси и PVC лентите, от които се изработват, са чудесен начин за спестяване от енергийни разходи, чрез отделяне на работните помещения. Предлагаме най-широкия асортимент PVC лентови завеси, така че да отговорим точно на Вашите изисквания, за всякакви индустриални и складови приложения, за хладилни помещения и за врати ..

Показани са 1 до 3 от 3 (1 страници)