Плетена спирачна лента

Плетената спирачна лента е изработена от армирани керамични, арамидни или стъклени влакна, импрегнирани с висококачествени естествени и синтетични смоли. Специалната многослойна плетка предотвратява разслояването на феродовата лента при подлагането й на стреса, създаващ се по време на спиране.

Фрикционната спирачна лента от този вид е продукт, който е изработен чрез оплитане, безазбестов е, и може да бъде произведен с или без армировка от метални нишки. Плетената спирачна лента е много подходяща за тежко натоварване в приложения като:

  • лебедки
  • кранове
  • асансьори
  • всякакъв тип индустриални приложения, изискващи спиране и високо натоварване.

Гъвкавата спирачна лента от плетен тип се характеризира с много висок коефициент на триене, фантастични фрикционни свойства и удивителна способност да ги проявява, когато е подложена на високо натоварване и стрес.

Плетената феродова лента е маслоустойчива, което й позволява да бъде използвана в места, където има масла със сравнително леко занижен коефициент на триене, спрямо този в сухо състояние. Предлагаме няколко типа фрикционна спирачна феродова лента от плетен тип:

  • спирачна лента – плетена, армирана с месингови нишки
  • плетена спирачна лента от памучни влакна – без метална вложка
  • плетена фрикционна лента от арамидни и стъклени влакна, с армировка от медни нишки
  • плетена феродова лента от арамидни влакна и вложка от медни нишки

За сравнение (0)


Феродова лента – плетена, армирана с месингови нишки

Феродова лента – плетена, армирана с месингови нишки

Феродова лента – плетена, армирана с месингови нишки Спирачната плетена феродова лента от този тип е оплетена от специални керамични влакна, армирани с месингови нишки, и потопени в специална импрегнация. Благодарение на ползването на многослойни керамични и др. прежди, можем да доставим плетена феродова лента с изключително висока якост и..

Феродова лента – плетена,  арамидна - армирана с медни нишки

Феродова лента – плетена, арамидна - армирана с медни нишки

Феродова лента – плетена, армирана с медни нишки Спирачната плетена феродова лента от този тип е оплетена от специални арамидни влакна, армирани с медни нишки. Цялата след това се потапя в специална импрегнация. Фрикционната феродова лента е подсилена и армирана с медни нишки. Медните жици действат като механична армировка и пров..

Феродова лента – плетена, с арамидни и стъклени влакна - армирана с медни нишки

Феродова лента – плетена, с арамидни и стъклени влакна - армирана с медни нишки

Феродова лента – плетена, с арамидни и стъклени влакна, армирана с медни нишки Спирачната феродова лента от този тип е оплетена от специални арамидни и стъклени влакна, армирани с медни нишки. Цялата след това се потапя в специална импрегнация. Фрикционната плетена феродова лента е подсилена  вътрешно с медни нишки. Медните ..

Показани са 1 до 3 от 3 (1 страници)