Високотемпературна изолационна вата  - до 1,300 °C

Керамичната вата, която предлагаме притежава отлични изолационни свойства, широка химическа устойчивост, гъвкавост и здравина. 
Керамичната вата е ключов материал в индустрията, използван за топлоизолация и защита от високи температури. Тя се прилага в различни области, като металургия, химическа промишленост и електроенергетика, където се изисква отлична топлоизолация и устойчивост на екстремни условия. Керамичната вата е изключително ефективна за запазване на топлината и предпазване на работници и оборудване от вредни въздействия

 

Керамичната вата е високотемпературно издръжлив материал, чрез който се пести енергия и се предпазва околната среда. Керамичната вата има отлична температурна стабилност и запазва първоначалната си мека влакнеста структура дори при максималните лимити на температурното й приложение до около 1300 °C; 
 
Най-честите приложения на керамичната вата включват:
  • изработка на тръбна изолация; 
  • производство на тъканни компенсатори; 
  • производство на изолационни възглавници; 
  • температурна и акустична изолация; 
Обща спецификация
Материал: Керамични влакна;
Температурен диапазон °С до 1,300 °C;
Размер 610 mm ширина; различни дължини - по запитване;
Относително тегло: 64-160 kg/m3;
Продуктов лист

Керамична вата високотемпературна - до 1300°С

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Високотемпературна керамична вата - до 1,300 °C

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 162.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Високотемпературен изолационен картон - до 1100 °C

Високотемпературен изолационен картон - до 1100 °C

Високотемпературен изолационен картон - до 1100 °C Високотемпературният изолационен картон, издържащ до  1100°C е произведен от огнеупорни керамични влакна, смесени със специални неорганични и органични свързващи вещества, придаващи им допълнителна твърдост и изключителни характеристики. Той издържа продължително време на температури д..

0.00лв

Високотемпературна вата с алуминиево фолио - до 1100С

Високотемпературна вата с алуминиево фолио - до 1100С

Високотемпературната вата с алуминиево фолио е напълно неорганична, гъвкава и лека, високотемпературна вата, под формата на кече, специално проектирана за пасивна защита от огън.Високотемпературната вата с алуминиево фолио предоставя изолация от огън за широк обхват от оборудване и систем, включително такива, създадени да устояват на въглеводородни..

0.00лв

Високотемпературен изолационен картон - до 1600 °C

Високотемпературен изолационен картон - до 1600 °C

Високотемпературният изолационен картон, издържащ до  1600 °C е произведен от огнеупорни керамични влакна, смесени със специални неорганични и органични свързващи вещества, придаващи им допълнителна твърдост и изключителни характеристики. Високата температура на която издържа - до над 1600 °C се постига чрез смес от керамични и ..

0.00лв

Минерална каменна вата с рабицова мрежа - до 660°C

Минерална каменна вата с рабицова мрежа - до 660°C

Минералната каменна вата с рабицова мрежа е подходяща за изолация на тръбопроводи и технологично оборудване. С температура на издръжливост до над 660 °С, съгласно AGI Q 132, този тип изолационна вата с неръждаема или поцинкована мрежа, както и с алуминиево фолио, намиращо се под поцинкованата мрежа като бариера против запрашаване.   Макс..

0.00лв

Био - Гъвкава керамична хартия до 1200°C

Био - Гъвкава керамична хартия до 1200°C

Био - Гъвкава изолационна хартия до 1200°C Био-съвместимата керамична гъвкава изолационна хартия за употреба до 1200°C е изработена от алкални земно силикатни влакна, смесени с подбрани органични свързващи вещества, по такъв начин че да се получи гъвкава хартия с изключителни характеристики. Авангардните производствени техники гарантират ед..

0.01лв

Тагове: високотемпературна вата, до 1300 С