Витонови гарнитури

Витонът като материал за гарнитури е познат още като FKM и е перфектното решение за уплътняване в химическата индустрия. Витоновите гарнитури се режат от витонов листов материал и се ползват за уплътнения, подложки и много други индустриални приложения. Витонът е високотехнологичен еластомер, създаден специално за екстремно високи температури - от -10°C до +250°C,  едновременно с това запазвайки маслоустойчивост и химическа устойчивост.

Витоновите гарнитури издържат на алифатни ароматни и хлорни въглеводороди, концентрирани киселини, алкали, животински и растителни масла. Гарнитурите от витон са отличен избор за приложения, включващи масла, горива, минерални киселини, като FKM гарнитурите издържат много добре на оксидиране, озон, ултравиолетови лъчи, стареене, гъби и мухъл.

Докато останалите еластомери, по отделно притежават някои от качествата на витоновите гарнитури, то FKM съчетава в структурата си универсалната издръжливост на химически, температурни и др. влияния на околната среда.

Предлагаме както стандартни витонови гарнитури на склад, така и изрязване на гарнитури от витон по ваше задание и размери. Можем да изрежем гарнитури от витон според специфичния дизайн и форма, които желаете.


Viton® is a registered trademark of DuPont Performance Elastomers


За сравнение (0)


Витонови гарнитури

Витоновите гарнитури са устойчиви към алкални вещества, животински и растителни масла, хлорни въглеводороди, горива и концентрирани киселини. Те имат отлична устойчивост на високи температури. Въпреки това Витоновите гарнитури не са подходящи за кетони от типа на ацетона и органичните киселини.Витоновите гарнитури, известни още като FKM гарнитури с..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)