Гарнитури от експандиран тефлон

Гарнитурите от експандиран тефлон, са изработени от специален тефлонов материал / EPTFE, създаден за употреба в процесни тръбопроводи и оборудване в химическата, хартиената, хранителната индустрия. Те се ползват и за общоиндустриални цели, там където се изисква висока устойчивост на агресивни химикали. Гарнитурите от експандиран тефлон могат да издържат на температури до 240°C.

Гарнитурата от експандиран тефлон е идеална за монтаж при метални фланци с неравни лица, тъй като е мека и поема неравностите. Експандираните тефлонови гарнитури са в съответствие с изискванията на FDA и са безопасни при допир с храни.

 

Експандираният тефлонов материал и експандираните PTFE гарнитури притежават същата химическа устойчивост като на нормалните тефлонови гарнитури, но много по-добра гъвкавост и еластичност. Експандираните тефлонови гарнитури, които изрязваме са изработени само от чисти PTFE материали, без добавки. Експандираният тефлон за гарнитури е подходящ за употреба с метални фланци, както и крехки фланци от други материали, където се изисква много висока компресируемост и няма възможност за силен натяг. Гарнитурите от експандиран тефлон са подходящи за уплътнение на фланци и неравни повърхности от всякакъв тип поради гъвкавостта си.
 
Гарнитурите от експандиран тефлон, както и мекият експандиран материал, от който се изработват не показват проблеми със студената утечка, както е при нормалния твърд, непреработен тефлон. Експандираните тефлонови гарнитури показват отлична уплътнителна способност, режат се лесно  и се отделят безпроблемно от фланците след употреба.
 
За по-големи размери на фланците можем да предложим и експандирана тефлонова лента.

За сравнение (0)


Тефлонови гарнитури от експандиран тефлон

Изрязване гарнитури от експандиран тефлон / Е-PTFE гарнитури по размер и задание на клиентаГарнитурите от експандиран тефлон са произведени от върджин експандиран тефлон, чрез процес, който създава еднакви и силно влакнести микроструктури с еднаква якост във всички посоки. Това означава, че експандираният тефлон няма структурни слабости или зъ..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)