Гарнитури от слюда / миканит

Гарнитурите от миканит / слюда са подходящи за топлинна и електроизолация на различни нагряващи се елементи, ползвани в домакинството и индустриалното оборудване, като сешоари, сушилни, фурни, множество приложения, които изискват високотемпературна устойчивост, механична и електрическа устойчивост. Миканитът на гарнитури, който режем е издръжлив дори до 1000 °C.

Гарнитурите от миканит обикновено са изградени от 90% естествен слюден прах, смесен с 10% силиконово свързващо вещество. Миканитните листи и гарнитури са изключително издръжливи високотемпературни изолационни елементи. Предоставяме и гъвкав вариант на същите.

Нормалните гъвкави флогопитни версии на слюдените гарнитури от миканит се ползват широко за изпускателни колектори, рафинерийната промишленост, химическата индустрия, нефтопреработването, газови турбини, горивни клетки и др. Слюдата като суровина се ползва и като пълнител между спиралата на спирално-навити гарнитури и профилни гарнитури.

Разполагаме с разнообразни миканити на склад и предлагаме рязане на гарнитури от слюда по размери на клиента. Изрязването на гарнитури се извършва с високотехнологично оборудване.


За сравнение (0)


Гарнитури от слюда / миканит

Изрязване гарнитури от слюда по размери на клиентаУплътнителният материал от слюда е изключителен по отношение на високотемпературната си устойчивост. При температури над 500 градуса по Целзий идеалния до тази граница гъвкав графитен материал не може да бъде използван. Графитът се изпича при тези завишени температури, когато има наличие на кислород..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)