CR Неопренови листи

Неопреновите листи са отличен избор на материал за приложения, изискващи добра устойчивост на минерални масла, греси, разредени киселини и алкални елементи. Освен това неопренът на листи не старее и издържа добре на атмосферните условия, което от своя страна го прави отличен материал за външни приложения. Неопренът за обща употреба притежава добра устойчивост на морска вода и петролни масла. Неопренът на листи е с добра степен на негоримост.

Стандартните размери на ролките неопрен, които предлагаме са 10 метра дълги  и 1400 мм широки, но по заявка можем да доставим и други дължини и ширини.  Неопреновите листи могат да бъдат закупени на цяла ролка, но  могат да бъдат изрязани и на парче. 


За сравнение (0)


Микропорести неопренови листи

Микропорестите неопренови листи са еластомерен материал, перфектен за приложения, изискващи наличието на умерено количество масла, греси и умерено излагане на външни условия. Още известен като неопренова пяна или микропорест неопрен, този тип гума се изработва чрез разпенващ агент, който формира структура с въздушни джобове. Неопренът, съдържащ ..

Неопренови листи - Shore 50 - плътни

Листите от CR / SBR хлоропренов каучук (Neoprene®), наричани още неопренови листи,  са изработени от по-гъвкава гумена смес, която е със средна твърдост по тази скала – твърдост 50° Shore A. Това междинно ниво на твърдост на неопрена го прави материал с идеална комбинация между еластичност ..

Неопренови листи - Shore 60 - плътни

Неопреновите листи представляват синтетична гума, базирана на CR - хлоропрен, чийто главни характеристики са: - Отлична устойчивост на въглеводороди, кислород и светлина - добра еластичност, устойчивост на удари и рязане - добра устойчивост на стареене и горещина - работна температура варираща между -20 ° C до + 120 ° C ..

Неопренови листи - Shore 60 - плътни - бели

Тази бяла, светло оцветена гума е по-известна като Neopren® (търговска марка на DuPont®). Всеки е чувал за водолазните костюми от неопрен, които са микропорести и с добри изолиращи свойства,  но едва ли всеки знае за широките технически възможности за използване на материала. Светло оцветените листи от CR / SBR хлоропренов..

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)