EPDM гума стандартна Shore 60

EPDM гумата на листи (Ethylene Propylene Diene Monomer) притежава отлична устойчивост на стареене и атмосферни влияния, озон и ултравиолетови лъчи. EPDM гумата издържа до температури от около -45º C до +120º CСтандартната гума EPDM на ролка с твърдост 60 Shore A се препоръчва за приложения, в които еластомерът ще има дълготрайно излагане на околна среда и обикновено ще бъде монтиран на открито.

Листовият материал от EPDM гума предоставя отлична химическа устойчивост и динамични свойства. EPDM гумата на листи се счита за материал, който не е маслоустойчив. Устойчивостта на EPDM гумата към основните химични съставки и пара е добра.

Гумата ЕPDM Shore 60 е с отлични електроизолационни качества. Тя има добра издръжливост спрямо кетони, разредени киселини и алкални елементи.


За сравнение (0)


EPDM гума на листи 60Shore

Това е висок клас на EPDM гумата на листи с твърдост 60 Shore A (ethylene propylene diene monomer). Този тип техническа гума EPDM на листи има такива свойства, които му дават възможност да бъде използван в широк обхват от приложения. Основното му предимство е отличната устойчивост на стареене, топлина и озон, поради което се използва често за ..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)