EPDM пероксидно обраб. за храни

Пероксидно обработената EPDM гума на листи е подходяща за употреба в хранително-вкусовата промишленост, тъй като предоставя изключителна топлоустойчивост и устойчивост на стареене, както и подобрени компресионни свойства при завишени температури. EPDM гумата за храни, която е пероксидно обработена има по-добра стабилност на цвета и стабилност на размерите си.

Пероксидно обработената EPDM гума за храни е черна на цвят, твърдост 70 Shore A и е обработена в пероксидна система, която изключва наличието на сяра. Това й придава отлична температурна устойчивост и издръжливост на UV лъчи, в сравнение с обикновената EPDM гума, която е със сярно съдържание. Пероксидно обработената EPDM гума е отличен избор за употреба при екстремни условия в хранително-вкусовата промишленост и то за дълъг период, както и на места изискващи озоноустойчивост.

Този тип пероксидно обработена EPDM гума има добри физични свойства, включително механична якост и е устойчива на гореща вода и пара. EPDM гумата с пероксидна обработка е подходяща за дълго излагане на питейна вода, което я прави подходяща за хранително-вкусовата промишленост.


За сравнение (0)


EPDM пероксидно обработена гума за храни

EPDM пероксидно обработена гума за храниEPDM (ethylene propylene diene monomer гума), е еластомер, характеризиращ се с широк обхват от приложения. Той е широко разпространен по света поради отличната си устойчивост  на пара, вода и топлина, както и озон, слънчева светлина, слаби киселини, алкални среди и оксидиращи разтворители.Сравнение на ся..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)