CSM Хипалон

Хипалонът е озоноустойчива синтетична гума, използвана за множество приложения на открито. Термоустойчивата гума хипалон предоставя отлична устойчивост срещу абразия, много гъвкав е и не старее. Листите от хипалон имат и добра маслоустойчивост и са издръжливи на загряване. Хипалоновите листи са надежден избор при всякакви външни условия, ползват се като облицовки и изолация на покриви, както и навсякъде където е необходима защита от влиянието на озона и оксидиращите химикали.

Хипалоновите листи са идеални за индустриални и нефтопреработвателни приложения. Листите от хипалон често се използват в морската индустрия при изработка и поправка на лодки.

Хипалоновите листи са с отлична устойчивост към повечето химикали, топлина и масла, имат отлична стабилност на оцветяването, не избеляват. Свойствата на хипалона са много сходни до тези на неопрена, но хипалонът има по-добра устойчивост на ултравиолетови лъчи.


За сравнение (0)


Хипалон на листи

CSM / Hypalon на листи  е известен с отличната си устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия и капацитета си за хидроизолация при морска среда, киселинна хидроизолация и алкална хидроизолация. (Hypalon® e известен също като хлорсулфониран полиетилен или по бившето име на марката Hypalon®) CSM / Hypalon гумените листове с..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)