NBR маслоустойчива гума

Нитрилната маслоустойчива гума NBR е най-често използвана,  там където се изисква издръжливост на масла и горива,  като например при автомобилните гарнитури и уплътнения и други уплътнителни елементи попадащи в контакт с горещи масла.

От маслоустойчива гума NBR с твърдост 70 Shore A се изработват технически артикули от всякакъв тип,  като маркучи,  мембрани, гумено-метални елементи, тампони и окачване на мотори. 

Устойчивостта на NBR гумата към ароматни въглеводороди е по-добра от тази на неопрена. Маслоустойчивата гума е с отлична издръжливост към минерални и растителни масла,  но с относително слаба устойчивост към разяждащото действие на окисляващите разтворители като ацетона,  метил етил кетона и други кетони.

Маслоустойчивата гума на листи от тип NBR е с добра устойчивост към киселини и основи с изключение на тези,  които са с силен окислителен ефект. Издръжливостта на маслоустойчивата гума към топлинно стареене е добра и често се счита за предимство пред естествения каучук., но за външни условия се препоръчва EPDM.


За сравнение (0)


NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

Маслоустойчива гума (NBR) - твърдост Shore A - 70 Deg.  Описание на материала Нитрилната гума, известна още като маслоустойчива гума (NBR), или още като Buna-N, е една от най-често използваните гуми за уплътнение, поради устойчивостта си на петролно-базирани горива, масла и относително ниската си цена. Маслоустойчивата гума е нитрилен ел..

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa  Нашата маслоустойчива гума с твърдост 65 Shore A, представлява каучуков лист от нитрилна NBR-гума от висок клас в черен цвят. NBR е гума, издържаща на масла и горива, които са на основата на петролни съставки, дизел или пропан-бутан. Освен това маслоустойчивата NBR гума е издръжлива към минер..

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5Mpa  маслоустойчивата гума с устойчивост до 5 Mpa представлява еластомер от групата на синтетичните кополимери – акрилонитрил-бутадиен. Тази гума издържа на масла, но е със слаба устойчивост на атмосферни влияния. Използва се предимно за изработка на уплътнения за машини, които работят с ..

Показани са 1 до 3 от 3 (1 страници)