NR-BR абразивоустойчива гума

Предлагаме NR-BR абразивоустойчива гума за технически цели, която е перфектният избор за Вашите абразивни приложения, включващи силно износване.

Механичните свойства и стареенето, вследствие на температурите на различните комбинации на смес между естествения каучук NR и полибутадиеновата гума BR са различни.

Както якостта на опън, така и якостта на скъсване на NR-BR смесите се увеличават когато се добавя повече естествен каучук. Предлагаме перфектно комбинирани NR + BR гуми, с изключителни абразивоустойчиви свойства.

Абразивоустойчивата бутадиенова гума BR от своя страна има по-добри свойства на компресия, в сравнение с каучука. Деформацията на бутадиеновата гума BR е по-малка от тази на естествения каучук при еднакви условия на натоварване.

По отношение на стареенето, както якостта на опън, така и гъвкавостта на абразивоустойчивата NR/BR гума намаляват след дълъг срок на употреба. В допълнение устойчивостта на стареене на бутадиеновата гума е много по-добра от тази на естествения каучук.


За сравнение (0)


Абразивоустойчива гума SBR - 60° shore

Черната абразивоустойчива гума с твърдост 60° shore е високо абразивоустойчив листов гумен материал - SBR гума (Styrene Butadiene Rubber ) , със специален състав, специфично проектиран за приложения като снегорини, стъргала, твърда облицовка на течки, улеи и др. с твърдост 60° shore.  Абразивоустойчивата г..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)