SBR гума - черна 70 Shore

Разполагаме на склад с SBR обикновена гума на листииздръжлив и икономичен тип гума, който предоставя отлична абразивоустойчивост и може да се ползва в широк диапазон от индустриални приложения. Обикновената гума на ролка е изработена от смес между стирен и бутадиен полимери, като SBR гумата проявява подобни свойства на естествения каучук.

Листовият материал от SBR гума често се ползва вместо естествения каучук на много места, поради значителната икономия, която може да се реализира. В сравнение с каучука, SBR гумата дава повишена устойчивост към абразия, износване и е устойчива на вода. Този тип индустриална гума не е маслоустойчива, но се използва при производството на множество гумени продукти.

SBR гумата с твърдост 70 Shore A е добър избор, що се касае до гумени гарнитури и уплътнения. Поради топлоустойчивостта си и качествата, които запазва при стареене на материала, тази техническа гума на листи се справя добре и в екстремни температури.

Тя не се препоръчва в приложения, които включват излагане на озон, силни киселини, масла, греси, мазнини и въглеводороди. SBR гумата, която предлагаме може да бъде прецизирана в състава си, за да се подобрят абразивоустойчивостта й и якостта на опън. Механичните свойства на SBR гумата я правят предпочитана за множество индустрии като отопление и климатизация и строителство.

Някои от приложенията на SBR гумата на листи включват гумени гарнитури, шайби, ленти, облицовки, последен горен слой на транспортни ленти и други екстремни приложения.


За сравнение (0)


SBR обикновена гума - черна 70 Shore

SBR обикновена гума на листи - черна - твърдост 70 Shore  Химическо название: Styrene Butadiene Rubber Често срещани наименования: SBR гума, SBR обикновена гума, Buna-S, Абразивоустойчива гума, Обикновена техническа гума SBR Обикновената техническа гума има отлична адхезия към метали, както и отлична абразивоустойчивост.&n..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)