SBR гума - червена за гореща вода

Червената SBR гума, подходяща за гореща вода е кополимер между стирен и бутадиен, със свойства много подобни на естествения каучук, но на много по-ниска цена. Устойчивата на гореща вода SBR гума има много добри физични характеристики, което я превръща и в икономичен материал за изработка на гумени гарнитури.

SBR гумата лесно прилепва към неравни фланцеви повърхности, притежава добра абразивоустойчивост, отлична ударна якост, много добра гъвкавост и висока якост на опън. Червената обикновена гума за гореща вода тип SBR може да бъде доставена с гладка повърхност или с текстуризирана повърхност с импресия на плат, което й придава още по-добра степен на уплътняване.

SBR техническата гума на листи за гореща вода може да бъде използвана и като абразивоустойчива облицовка на течки, улеи, като горен слой на транспортни ленти или други изключително вредни влияния. Червената SBR гума на листи е много популярен материал за фланцеви уплътнения за гореща или студена вода.

Червената SBR гума обаче не е подходяща за употреба с масла, горива, разтворители или хидравлични течности.


За сравнение (0)


SBR обикновена гума - червена за гореща вода

Червена обикновена SBR гума - за гореща водаОписание:Листите от червена, обикновена SBR гума са смес от естествен каучук и стирен бутадиен каучук (SBR). Обикновената SBR гума издържа физически абразивни условия. Обикновената SBR гума на листи като цяло е по-твърда и плътна, поради наличието на SBR гума в сместа. Червената SBR гума е водоустойчив ма..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)