Микропорест силикон

Микропорестите силиконови листи са изградени от най-леките възможни силикон-каучукови материали на пазара. Микропорестият силикон е съставен от наистина затворени клетки и е тестван по най-строгия стандарт ASTM-D-1056 за водоабсорбция под вакуум, елиминирайки всякакъв теч.

При изработката на микропорестия силикон се цели отлично възстановяване след смачкване, както и температурна устойчивост в интервала -65° до +210°C. Микропорестите листи могат да бъдат доставени в различни дебелини или изрязани лесно от клиента със собствено оборудване.

 

Предлагаме микропорест силикон на листи в различни твърдости, включително
стандартен микропорест силикон, микропорест силикон с огнеустойчиви добавки, в съответствие със стандарт UL94 V-0, и трета версия - микропорест флуоросиликон, в съответствие с AMS 3323. С тези и други налични опции, микропорестите силиконови листи покриват широк диапазон от механични, температурни и химически условия.

 


За сравнение (0)


Микропорест силикон на листи

Експандираният микропорест силикон на листи със затворени клетки, предлага множество предимства, които притежава и плътният силикон, но е в по-мек вариант и много по удобна форма с гладка повърхност. Микропорестият силикон се предлага под формата на листи и ленти в различни размери, плътности, цветове, като предлагаме варианти на силикона с н..

Високотемпературен микропорест силикон на листи

Високотемпературен микропорест силикон - на листи.    Огнеустойчивият микропорест силикон е с умерена плътност, с отлични компресионни качества, памет за възстановяване и нисък остатъчен стрес. Поради добрата си компресируемост, високотемпературният порест силикон, обикновено е в състояние да ограничи всякакви разходи по под..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)