Наблюдателни стъкла

Наблюдателните стъкла предоставят ясна, постоянна и ненарушена видимост на процесите или продуктите в танкове и съдове под налягане. Нивомерните стъкла са лесни за монтаж и предлагат надеждна работа, почти не изискват поддръжка и осигуряват ранно засичане и предупреждение за процеси, които могат да струват дълги и скъпи престои.

Конструкция на наблюдателните стъкла и видове:

Наблюдателните стъкла се разделят на няколко вида, които могат да бъдат монтирани или вградени върху или в съдове под налягане, съдове без налягане, високотемпературни съдове и танкове или тръбни системи.

Обикновено наблюдателните стъкла се изработват от боросиликатно стъкло, съгласно стандарт DIN 7080 и издръжливи, специално изрязани за целта гарнитури. Наблюдателните стъкла за нивопоказателни колонки са устойчиви на различни налягания, температури и могат да се ползват в много широк обхват от приложения. 

За повече информация за конкретните типове наблюдателни стъкла, моля разгледайте детайлните ни продуктови описания.


За сравнение (0)


Прозрачни наблюдателни стъкла

Прозрачните наблюдателни стъкла Klinger   са произведени от боросиликатно стъкло ("свръхтвърдо"). Повърхностите на прозрачните наблюдателни стъкла за нивопоказателни колонки, които предлагаме са шлайфани и полирани двустранно, за да подсигурят оптимална прозрачност и видимост. Приложение: При пара под налягане над 35 bar, с ..

Рефлексни наблюдателни стъкла

Рефлексните наблюдателни стъкла Klinger  са изработени така, че страната откъм флуида е с отляти ръбове под 90 градуса. Процесът на отливане на рефлексното наблюдателно стъкло Klinger увеличава устойчивостта на стъклото към износване, като повърхността на наблюдателното стъкло получава такива качества при отливането, които подсигуряват него..

Тръбно наблюдателно стъкло

Тръбно наблюдателно стъкло  Този тип наблюдателно стъкло представлява тръба от боросиликатно стъкло, захваната в клетка от неръждаема стомана. Наблюдателното стъкло от тръбен тип е със същия размер като този на тръбопровода и не се допуска загуба на налягане или ограничаване на потока. Принцип на работа на тръбното наблюдателно стък..

Кръгли наблюдателни стъкла

Кръглите наблюдателни стъкла  са изработени чрез пресоване, шлайфане, полиране и термално закаляване. Те служат за наблюдение нивото и движението на флуида в даден тръбопровод. АКТУАЛНА НАЛИЧНОСТ– КРЪГЛИ НАБЛЮДАТЕЛНИ СТЪКЛА (Можете да търсите в таблицата) $(document).ready(function() { $('#example').DataTable( { ..

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)