Бътерфлай клапи неръждаеми

Концентричните неръждаеми бътерфлай кранове, които предлагаме са проектирани предимно за контрол и регулиране на поток от корозивни флуиди, специално за силни киселини и основи, от типа на сярна киселина, натриева основа, царска вода и др.

Неръждаемият диск на бътерфлай клапата е позициониран в центъра на тръбата. През самия диск на неръждаемия бътерфлай кран преминава шпиндел, който е свързан към задвижването на клапата , намиращо се извън крана. Завъртайки тази ос, дискът на неръждаемия бътерфлай кран застава успоредно или перпендикулярно на потока.

Като цяло неръждаемите бътерфлай клапи са често използвани в приложения, които изискват устойчивост на корозия от всякакъв характер. Обикновено те се изработват с уплътнение от PTFE – тефлон, за да могат да издържат на всякакви агресивни флуиди и да не замърсяват средата, преминаваща през тръбопровода.
Неръждаемите бътерфлай кранове се ползват в много приложения и индустрии, като предлагаме различни типове бътерфлай клапи според употребата: неръждаеми бътерфлай кранове за химическата, хранително-вкусовата промишленост, неръждаеми клапи тип Бътерфлай за фармацевтичната и пивоварната промишленост, неръждаеми бътерфлай клапи за рафинерии, ултрачиста вода, хартиена промишленост, минна промишленост, атомна енергетика, напояване и др. индустрии.


В тази категория няма продукти.