Бътерфлай кранове за пит. вода

Предлагаме висококачествени бътерфлай клапи за питейна вода със специално внимание върху защитата на питейната вода, чрез ползване на гумени части, специфично проектирани за това приложение. Гумените съставки на сместа, ползвана за уплътнение разбира се са неутрални на вкус,  мирис и са устойчиви на озон и химикали за пречистване на водата. 

Уплътненията ползвани за бътерфлай крановете за питейна вода,  които предлагаме са с фокус върху минимизирането на образуване на микрофилм от бактерии,  поради което не се създава среда подхранваща развитието на микроорганизми и водата за пиене не се замърсява

Водопречистването на питейна вода обикновено се извършва в пречиствателни станции,  където също се ползват бътерфлай кранове за питейна вода. По време на водоснабдяването бътерфлай клапите за питейна вода също са неотменима част от мрежата,  за контрол на водата. 

Разбира се всички наши бътерфлай клапи за питейна вода могат да бъдат доставени с пневматични и електрически актуатори за дистанционно управление и контрол. 

 

За сравнение (0)


Бътерфлай кран за питейна вода

Приложение:Бътерфлай клапите за питейна вода са индустриални кранове, които са проектирани специално за водопроводни системи за питейни нужди, така че напълно да отговарят на изискванията за здраве и безопасност при ползването им. Те отварят или затварят преминаването на питейната вода през тръбопровода. Бътерфлай крановете за питейна вод..

Бътерфлай кран за питейна вода - Wafer

Бътерфлай кран за питейна вода - Wafer  Бътерфлай клапите за питейна вода от “Wafer” тип са индустриални кранове, които са проектирани специално за водопроводни системи за питейни нужди, така че напълно да отговарят на изискванията за здраве и безопасност при ползването им. Те отварят или затварят преминаването на питейната..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)