Металпластици

Металпластиците WEICON са идеален материал за бързи, дълготрайни и ефективни ремонти, залепване и покритие на разнороден тип повърхности.

- Металпластиците представляват двукомпонентни епоксидни полимери, които се втвърдяват практически без намаление в обема.

Втвърденият металполимерен материал WEICON се поддава на машинна обработка и е подходящ за различни ремонтни приложения.

Чрез ползване на пълнежи като алуминий, стомана или различни минерали се определя вискозитета на металполимерите WEICON. Всички типове се отличават с много-добра устойчивост на агресивни среди.


За сравнение (0)


WEICON A

WEICON A е епоксиден металпластик, с пълнител от стомана, за отстраняване на корозионни проблеми. Металполимерът WEICON A служи за общо ползване за обслужване и ремонт на оборудването. Подлежи на всякакъв тип механична обработка и е икономически ефективно решение за широк спектър от общоинженерни проблеми. За заливка, възстановяване и съедин..

WEICON B

Металпластиците WEICON B се използват за изработка на отливки и модели, за производство на инструменти и мобилни връзки, мостри и измервателни инструменти. Металпластиците WEICON B се прилагат за запълване на отстояния и пукнатини, както и за други общи ремонти. WEICON B е металполимерен материал, напълнен с течна епоксидна композици..

WEICON BR

WEICON BR e металполимер, с пълнители от бронз, под формата на епоксидна паста, създадена специално за сложни ремонтни и възстановителни работи. WEICON BR запазва качествата си за дълго време и има високи технически спецификации.   Предимства на металпластиците WEICON BR: Заменят лепенето и запояването на отливки, втулки..

WEICON Ceramic BL

Металпластик с керамичен пълнител WEICON Ceramic BL  е течен металполимер, за нанасяне с четка, представляващ двукомпонентна смес с отлична устойчивост на износване.  Защитното полимерно покритие обикновено се използва при приложения, където големи площи трябва да се защитят от голямо количество абразия, при запазване на гладкостт..

WEICON Ceramic W

Металпластикът с керамични пълнители WEICON Ceramic W  е бял металполимер, с минерални пълнители и високотемпературна устойчивост от -35°C до +150°C - 200°C, и за кратко до +260°C. Бялата повърхност на метало-керамичното защитно покритие е с изключително висока устойчивост на абразия и притежава отлична химична у..

WEICON F

WEICON F е металпластик, с пълнител - алуминий, температурно устойчив от -35°C до +120°C.   WEICON F  e двукомпонентна епоксидна метална паста, която се втвърдява при стайна температура. Металполимерът WEICON F е подходящ за ремонт и възстановяване на износено и повредено оборудване и е предназначен за употр..

WEICON F2

WEICON F2 е металпластик, представляващ метален епоксиден материал с пълнител от алуминий, устойчив на температури от -35°C до +120°C.  Това е гъст и самонивелиращ се металполимер с алуминиев пълнител. Може да се използва за наливане в жлебове и клиновидни форми. WEICON F2 e силно препоръчителен за изработка и ремонт ..

WEICON HB-300

WEICON HB-300 е металпластик, със стоманени пълнители, високотемпературно издръжлив в диапазона от -35°C  до +200°C, краткотрайно до +280°C   Висококачественият металполимер WEICON HB-300 има предимството да е високотемпературно устойчив и се смесва в съотношение 1:1 с втвърдителя. Може да се използва и на..

WEICON ST

WEICON ST  e металполимерна паста, с пълнители от неръждаема стомана, некорозираща и температурно устойчива от -35°C до +120°C. Този металпластик е висок клас, некорозираща паста, подходяща за различни ремонти и поддръжка на машинни части и неръждаемо оборудване като: танкове, тръби, съдове, стълбли, течки в химически за..

WEICON Ti

WEICON Ti e металпластик с пълнители от Титан, с епоксидна композиция и консистенция на паста, подходяща за ремонти, които изискват много висока компресивна сила и екстремна химическа устойчивост. Металпластикът WEICON Ti e създаден за комплексни ремонти и възстановителни работи. Течната стомана WEICON Ti запазва качествата си за дълго време и..

WEICON UW

WEICON UW Металпластикът Weicon UW е специална модификация на епоксидните ремонтнтни пасти, която се втвърдява върху мокри или влажни повърхности и дори под вода. Това прави тази епоксидна стоманено напълнена паста, отличен избор за ремонти по подводни тръби, компоненти и системи.Металполимерът Weicon UW е произведен от минерално напълнена епо..

WEICON WP

Металпластик WEICON WP - защита против износване при екстремна абразияМеталпластикът WEICON WP е двукомпонентен металполимер, с керамични пълнители от Корунд и високотемпературна устойчивост от -35°C до +120°C, предназначен за защита на силно използвани повърхности. Металполимерното покритие от WEICON WP предоставя висока степен на з..

WEICON WR

Течният металпластик WEICON WR е износоустойчив полимер, използван за изработка на отливки или там, където металните части са подложени на висока степен на триене. Течният метал WEICON WR е изработен с пълнители от стомана, устойчив от -35°C до +120°CСлед втвърдяване течният метал WEICON WR се трансформира в твърда износоустойчива повърхност с..

WEICON WR2

Металпластик WEICON WR2Напълнен с керамични пълнители епоксиден металполимер с гладка антифрикционна повърхност. Това е течен метал под формата на паста за защита и възстановяване на металните части на оборудването, разрушено от корозия. Течният метал WEICON WR2 спира износването на металните повърхности, изложени на жестока абразия при оборудване ..

WEIDLING C

WEIDLING C e металпластик - течен, с пълнители от алуминий, подходящ за високи температури -  от -35°C до +220°C.Високотемпературна система за отливки, специално проектирана за индустриална употреба. Този тип металполимер е некорозиращ, антимагнетичен и се втвърдява практически без свиване.Металпластикът WEIDLING C предоставя високотемпер..

Показани са 1 до 15 от 15 (1 страници)