Филтри У тип

Филтри У тип се наричат така поради конфигурацията си. Y-филтрите, които предлагаме се произвеждат в размери от DN15 до DN400 с краища на резба или заварка. Y-филтрите са Вашия най-икономичен избор за премахване на едри частици. Y-филтрите са най-често използвани в линии под налягане, за газ или течности, но могат да се ползват и в смукателни и вакуумни условия.

Y-филтрите притежават предимството, че могат да се монтират, както във вертикални, така и в хоризонтални позиции. Въпреки това и в двата случая пресяващия елемент, или ситото, трябва да бъде от долната страна на корпуса на филтъра, така че филтрираните твърди частици да се събират в него и премахват.

Стандартните материали за изработка на корпуса на Y-филтрите, които предлагаме са чугун, сфероидален чугун, лята стомана, неръждаема стомана, хром молибденови сплави или бронз. Y-филтъра обикновено е снабден с дюза за продухване и почистване. Може да се монтира и сферичен кран  за по-лесно промиване на частиците от ситото и за източване на атмосферна или др. система. Това предимство позволява лесно почистване на филтъра без прекъсване на процеса. Предлагаме различни вариации от мрежи, перфорации или комбинации от тях, така че да отговорим на Вашите изисквания.


За сравнение (0)


Неръждаем У филтър PN16

Неръждаемите У филтри са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. У филтрите се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.У филтърНеръждаемите&n..

У филтър PN16

У филтрите са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. У филтрите се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.У филтърУ филтрите са много икономично..

У филтър PN40

У филтрите са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. У филтрите се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.У филтър PN40У филтрите са много иконо..

Показани са 1 до 3 от 3 (1 страници)