Шибъри с издигащ се шпиндел

Шибърите с издигащ се шпиндел са с такава конструкция, че шпинделът се показва с мъжката си резба извън корпуса на клапана. Шпинделът на шибъра се движи нагоре, когато клапанът се отваря.

Повечето шибъри с издигащ се шпиндел обикновено се изработват от въглеродна или кована стомана, докато шибърите с неиздигащ се шпиндел са по-често месинг, бронз или чугун.

Обикновеното приложение на шибърите с издигащ се шпиндел е  при високи налягания до Клас 2500 или до 420 бара, докато шибърите с неиздигащ се шпиндел обикновено се използват за средно налягане.

Чрез издигането на шпиндела на шибърите от този тип, можете лесно да следите визуално до каква степен е отворен клапанът. При шибърите с издигащ се шпиндел е лесно да се определи дали клапанът е отворен или затворен, просто като се погледне височината на стеблото, което е изложено навън от дръжката. Ако дръжката е подравнена с тръбата (без изпъкнала стена), вентилът е затворен. Ако цялото стебло е изложено, шибърът е отворен.


За сравнение (0)


Шибър с издигащ се шпиндел

Приложение: Шибърите са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с издигащ се шпинделРаботен флуидвода, некорозивни течности, па..

Шибър с издигащ се шпиндел - ANSI

Приложение: ANSI Шибърите с издигащ се шпиндел са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с издигащ се шпиндел- ANSIРаботен флу..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)