Индустриални маркучи

Имате проблем с маркучите? Търсите специални индустриални маркучи за общи и конкретни промишлени нужди, със специфично проектирана изръжливост, в зависимост от употребата им? Ние можем да предложим от склад над 700 вида маркучи, и огромен асортимент, със сигурност покриващ и вашето приложение.

Предлагаме маркучи с висока устойчивост на налягане, температури и с издръжливост на широк спектър от флуиди. Нашите маркучи отговарят на множество национални и международни стандарти, пристигат със сертификати за одобрение, а по желание могат да бъдат проектирани и според изискванията на клиента.

Държим на склад пълна продуктова линия от маркучи за пренос на материали, маркучи за обикновен и сгъстен въздух, маркучи за химическата промишленост, маркучи за петролни продукти, маркучи за хранително-вкусовата промишленост, за минната индустрия, маркучи за пара и вода, както и много други видове, които можете да разгледате по-долу.

Всички наши маркучи, могат да бъдат доставени с необходимите накрайници и краища за присъединяване, както и с накрайници по поръчка – от вградени фланци с облицовка, до маркучи на резба, с бързи връзки, камлок адаптери, адаптери за автоцистерни и др.

Маркучите, които предлагаме включват пълна гама от материали за изработка на външните и вътрешниите им слоеве – включително маркучи от полиуретан, маркучи от тефлон, силиконови маркучи и маркучи от Viton®, маркучи от обикновена и маслоустойчива гума. Така можем да гарантираме завишена издръжливост на абразия, високи температури или корозивни условия според употребата.