Маркучи за абразивни среди

Абразивоустойчивите маркучи са подходящи за пренос на бетон, мазилка, варови и циментови разтвори, пясък и гипс. Този тип маркучи за абразивни среди могат да се ползват с машини за песъкоструйно бластиране или инсталации за машинно нанасяне на мазилка.

Абразивоустойчивите ни маркучи са с меки стени, като обикновено се използват с високоабразивни частици от типа на кварцов пясък, стружки, корунд, стъклени частици и др. Някои от абразивоустойчивите ни маркучи за индустриална употреба се монтират и по вибратори за бетон в строителството.

Абразивоустойчивите маркучи успешно могат да заместят дори метални тръби при преноса на абразивни или корозивни химикали, когато монтажът изисква огъвания или където е необходима гъвкавост на маркуча и висока издръжливост.

Абразивоустойчивите маркучи, които предлагаме могат да издържат на налягания до над 100 bar (1500 psi).


За сравнение (0)


Абразивоустойчив маркуч 720AA / EHK002 - за цимент, пясък, земна маса, фуражи

Абразивоустойчив маркуч 720AA / EHK002   Приложение на абразивоустойчивия маркуч:  абразивоустойчив маркуч – предимно за сухи абразивни материали - за цимент, пясък, земна маса, фуражи. Изключително абразивоустойчив маркуч от естествен каучук, формулиран така, че да издържа дълго време при абразивни условия. Този абрази..

Абразивоустойчив маркуч 750AA - Sandblast - за пясъкоструене

Абразивоустойчив маркуч 750AA - Sandblast - за пясъкоструене    Приложение на абразивоустойчивия маркуч:  Маркуч за пясъкоструене и пренос на абразивни материали. Изключително абразивоустойчивата вътрешност от естествен каучук подсигурява на маркуча дълготрайност при употребата му. Този абразивоустойчив маркуч може д..

Абразивоустойчив маркуч ABRAPLUS /40 - за мазилки и турбозоли

Абразивоустойчив маркуч ABRAPLUS /40 - за мазилки и турбозоли   Приложение на маркуча за машини за мазилки и турбозоли:  абразивоустойчив маркуч – подходящ за транспортиране на абразивни материали, от типа на гипс, мазилки, за машинно нанасяне на мазилки и турбозоли, саморазливни замазки и др. Компактната подсилващ..

PVC МАРКУЧ ЗА АБРАЗИВНИ МАТЕРИАЛИ - MAGNUM CB

PVC МАРКУЧ ЗА АБРАЗИВНИ МАТЕРИАЛИ - MAGNUM CB  Приложение на абразивоустойчивия маркуч:  Това е PVC маркуч за абразивни материали, с много здрава структура и супер еластична формула на материала. Маркучът за пренос на абразивни материали от този тип е с твърда PVC спирала, предпазваща го от удар и сблъсъци. PVC маркучът за абра..

PU Полиуретанов абразивоустойчив маркуч - Magnum Air PU

PU Полиуретанов абразивоустойчив маркуч - Magnum Air PU  Този тип маркучи е изработен от устойчив на абразия полиуретан и има вградена PVC спирала, устойчива на смачкване. Абразивоустойчивият маркуч от този тип е много гъвкав, а PVC спиралата е с добра твърдост и удароустойчивост. Абразивоустойчивият полиуретанов / ..

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)