Маркучи за аспирация

Маркучи за аспирация

Ние предлагаме широка гама от качествени гъвкави маркучи за аспирация, предназначени да отговарят на най-взискателните приложения. Манипулиране с абразивни и високотемпературни материали, аспирация за чисти помещения, контрол на изпаренията, заваряване, изпускателни системи, селско стопанство,  са само част от приложенията на тези маркучи.

Антиабразивни и аспирационни маркучи за селскостопански приложения - Ако премествате зърно или други насипни материали, имате нужда от маркуч, който да е устойчив на износване. Маркучите за силози и останалите маркучи за аспирация, използвани за селскостопанска употреба, трябва да бъдат здрави и издръжливи. Също така е добра идея маркучите за аспирация да имат гладка вътрешност, така че да могат да поддържат ефективен въздушен поток.

Антистатични маркучи за аспирация - Статичното електричество е опасно, когато се натрупва. То може да възникне, когато по вътрешната стена на маркуча се допират частици от материала. Прекаленото статично електричество води до риск от експлозия и евентуални щети от пожар. За всяко подобно приложение, трябва да използвате специално разработен антистатичен гъвкав маркуч за аспирация, за намаляване на триенето – обикновено със заземителна спирала.

Маркучи за превозни средства за почистване – Нашата гама от маркучи, включва и такива за използване в общински превозни средства като метачки, косачки, вентилатори и колектори за листа. Всички изброени тук продукти са подходящи за надеждно извличане на листа, трева и други органични материали. 

Маркучи за аспирация и насипни хранителни продукти – Предлагаме гъвкави маркучи за аспирация и пренос на леки хранителни, фармацевтични продукти, насипни материали и приложения в чисти помещения.

Въздуховоди за комини - гъвкавият маркуч достигащ до коминната тръба трябва да бъде изработен от метално съединение, поради корозията на комина. Високите температури и опасните материали непрекъснато се движат през комини, така че аспирационните маркучи за комини трябва да могат да оцелеят при такъв контакт при продължителна употреба. Аспирационните маркучи и маркучите за комини обикновено са изработени от алуминий и неръждаема стомана и са много популярни за тези приложения.

Аспирационни маркучи за прах и фини частици - Прахът всъщност е общ термин, използван за описание на малки частици, който варира от фин дървен прах до мръсотия и дървесен чипс. В идеалния случай гъвкавият маркуч за аспирация на прах трябва да бъде прозрачен, така че лесно да виждате дали има запушвания. Стената на маркуча на тръбопровода също трябва да бъде здрава и издръжлива.

Смукателни маркучи за аспирация на изходящи газове с висока температура и  за изпускателни системи. Винаги, когато става дума за приложения, включващи промишлени газове, автомобилни изпускателни газове или тежък режим на работа, се нуждаете от високотемпературни маркучи от фибростъкло - издръжливи маркучи, които могат да издържат и на химически контакт. Тези газове често съдържат химически съединения, вредни за хората и могат да достигнат температури, надвишаващи нормалните нива, често около 400-500°С


За сравнение (0)


PU Полиуретанов маркуч за аспирация - FLEXADUX® P 2 PU - антистатичен

PU Полиуретанов маркуч за аспирация - FLEXADUX® P2 PU - с метална спирала Този гъвкав маркуч от полиуретан – PU се използва за аспирация, за засмукване на въздух, прах и абразивни вещества, маслени и бензинови пари. Полиуретановият маркуч за аспирация  – тип – FLEXADUX P2 PU има отлична гъвкавост, добра износ..

PU Полиуретанов маркуч за аспирация - PROTAPE® PUR 301 AS - с метална спирала

PU Полиуретанов маркуч за аспирация - PROTAPE® PUR 301 AS - с метална спирала Този абразивоустойчив гъвкав маркуч от полиуретан се използва за за аспирация на газове, за абразивен прах, абразивни влакна и въздух. Устойчивият на абразивно износване PU маркуч PROTAPE PUR 301 AS може да се монтира в екстракционни агрегати, системи за ..

Полиуретанов маркуч за аспирация - PROTAPE® PUR 330 AS - с метална спирала

Полиуретанов маркуч за аспирация - PROTAPE® PUR 330 AS - с метална спирала Този гъвкав маркуч за аспирация се използва за въздуховоди за газове и за абразивен прах, прах, влакна. Маркучът за аспирация от настоящия тип е с вградена метална спирала и е изработен от Полиуретан - устойчив на абразия. Той може да се използва за ..

Високотемпературен маркуч - за отработени газове - PROTAPE® TPE 326 MEMORY - до 200°C

Високотемпературен маркуч - за отработени газове - PROTAPE® TPE 326 MEMORY - до 200°C Този TPE гъвкав маркуч за горещи отработени газове се използва в изпускателни системи на превозни средства, системи за извличане на газ, изпитателни стендове на двигатели, сервизи, работилници и др помещения за измерване на отработен..

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)