Маркучи за гореща вода

Маркучите за гореща вода са подходящи за пренос на вода с висока температура в химическата индустрия и за промиване в хранително-вкусовата промишленост, за мандри, пакетажни цехове за храни, консервни фабрики и заводи за преработка на храни. Маркучите за гореща вода и промиване са подходящи за почистващи цели и за транспортиране на горещи течни продукти от типа на мляко и др. Маркучите за гореща вода са подходящи за употреба при производството на млечни продукти, за кланици, в бутилираща промишленост, пивоварни, опаковка на месо и др.

Маркучите за гореща вода са леки, гъвкави и удобни за употреба, като същите са проектирани и за пренос на охладителни течности при стоманообработка, стъклената индустрия, леярни и могат да бъдат с топлоустойчива външна част. Маркучите за гореща вода са подходящи и за охладителни системи за автомобилни двигатели и стационарни агрегати.

Този тип специални маркучи за гореща вода могат да се ползват и в затворени системи с пара, за отоплителни и почистващи приложения, дори и под високо налягане.


За сравнение (0)


Маркуч за гореща вода CALORWATER 120°C

Маркуч за гореща вода – CALORWATER 120°C  Приложение:  нагнетателен маркуч за гореща вода и охладителна течност със средна агресивност, употребяван в двигателни охладителни и отоплителни системи. Този тип маркуч за гореща вода е отличен избор и за промиване. Вътрешност маркуч за гореща вода:  черна ..

Маркуч за гореща вода за храни CALORFOOD 120C FDA L/L

Маркуч за гореща вода за храни CALORFOOD 120C FDA L/L Приложение: нагнетателен маркуч за гореща вода, смесена с пара и почистващи вещества. Този маркуч за гореща вода се ползва с индустриални миещи машини, препоръчва се и за промивки в мандри и птицеферми. Вътрешност маркуч за гореща вода: черна, гладка EPDM гума с одобрение за хранителната п..

Маркуч за гореща вода и охладителни течности CALORAD

Маркуч за гореща вода и охладителни течности CALORAD  Приложение: нагнетателен маркуч за гореща вода или охладителни течности, използвани при охлаждане на двигатели и отоплителни системи. Маркуч за радиатори. Вътрешност маркуч за гореща вода: черна, гладка EPDM гума Вложка маркуч за гореща вода: високоякостни синтетични тъканни вложки..

Маркуч за гореща вода и радиатори - CALORDIN

Маркуч за гореща вода и радиатори CALORDIN  Приложение: нагнетателен маркуч по DIN 73411:79 за гореща вода или охладителни течности, използвани при охлаждане на двигатели и отоплителни системи Вътрешност маркуч за гореща вода: черна, гладка EPDM гума  Вложка маркуч за гореща вода: високоякостни синтетични тъканни вложки..

Маркуч за гореща вода - с метална спирала - CALORFLEX SD /5

Маркуч за гореща вода - с метална спирала - CALORFLEX SD /5 Приложение: смукателен и нагнетателен маркуч за гореща вода и охладителна течност, използвани главно в двигателни охладителни и отоплителни системи. Гофриран маркуч за радиатори. Отлична гъвкавост, подходящ за монтаж на много тесни пространства. Вътрешност маркуч за гореща вода: черн..

Маркуч за гореща вода и пара под високо налягане CALORSTAR R /210C

Маркуч за гореща вода и пара под високо налягане CALORSTAR R /210C  Приложение: нагнетателен маркуч за наситена пара под високо налягане, подходящ за почистване с пара на цистерни и тръбопроводи в рафинерийната индустрия. Вътрешност маркуч за гореща вода: черна, гладка EPDM гума Вложка маркуч за гореща вода: високоякостна стоманена ар..

Маркуч за гореща вода и пара - 18bar - CALORSTAR R /210C ISO 6134 2A

Маркуч за гореща вода CALORSTAR R /210C ISO 6134 2A  Приложение: нагнетателен маркуч за наситена пара под високо налягане, подходящ за почистване с пара на цистерни и тръбопроводи в рафинерийната индустрия. Вътрешност маркуч за гореща вода: черна, гладка EPDM гума Вложка маркуч за гореща вода: високоякостна стоманена армировка ..

Маркуч за гореща вода - маслоустойчив - 18 bar - CALORSTAR R /210C ISO 6134 2B

Маркуч за гореща вода - маслоустойчив - 18 bar - CALORSTAR R /210C ISO 6134 2B Приложение: нагнетателен маркуч за наситена пара под високо налягане, подходящ за почистване с пара на цистерни и тръбопроводи в рафинерийната индустрия. Маслоустойчив маркуч за пара до 18 bar. Вътрешност маркуч за гореща вода: черна, гладка EPDM гума Вложка мар..

Маркуч за охладителни течности - със стъклена тъкан - CALORGLAS 10 /500 FV

Маркуч за охладителна течност – със облицовка от стъклена тъкан CALORGLAS 10 /500 FV  Приложение: нагнетателен маркуч за охладителна течност, за ползване в металургията, стъклената индустрия и др. Вътрешност маркуч за гореща вода: черна, гладка EPDM гума Вложка маркуч за гореща вода: високоякостна тъканна вложка ..

Маркуч за охладителни течности - със стъклена тъкан - CALORGLAS 20 /500 FV

Маркуч за охладителни течности - със стъклена тъкан - CALORGLAS 20 /500 FV  Приложение: нагнетателен маркуч за охладителна течност в металургията и стъклената промишленост Вътрешност маркуч за гореща вода: бяла, гладка EPDM гума Вложка маркуч за гореща вода: високоякостна тъканна вложка Външно покритие: Външна облицовка от стъ..

Маркуч за охладителни течности със силикатен плат CALORSILICA 10 /1100

Маркуч за охладителни течности със силикатен плат CALORSILICA 10 /1100 Приложение: нагнетателен маркуч за охладителна течност с обвивка от силикатен плат, за употреба в металургията и стъклената промишленост Вътрешност маркуч за гореща вода: черна, гладка EPDM гума Вложка маркуч за гореща вода: високоякостна тъканна вложка Външно п..

Маркуч за охладителни течности - силикон - 3 bar - Silicord

Маркуч за гореща вода и охладителна течност Silicord  Приложение: нагнетателен маркуч за гореща вода и охладителни течности, ползван за двигателни охладителни системи, там където се изисква устойчивост на висока работна температура. Вътрешност маркуч за гореща вода: червена, гладка силиконова VMQ гума, налична и в други цветове Вложка..

Маркуч за охладителни течности - силикон - 5bar - със спирала - SILSPIR

Маркуч за охладителни течности - силикон - 5bar - SILSPIR  Приложение: смукателен и нагнетателен маркуч за гореща вода, въздух и охладителни течности, ползван за двигателни охладителни системи, много гъвкав Вътрешност маркуч за гореща вода: червена, гладка силиконова VMQ гума, налична и в други цветове Вложка маркуч за горещ..

Маркуч за охладителни течности - силикон - 5bar - със спирала SILFLEX

Маркуч за охладителни течности - силикон - 5bar - със спирала SILFLEX  Приложение: смукателен и нагнетателен маркуч за гореща вода и въздух, използван в охладителни системи с много тесни пространства Вътрешност маркуч за гореща вода: червена, гладка силиконова VMQ гума, налична и в други цветове Вложка маркуч за гореща вода: високояко..

Маркуч за охладителни течности - силикон - 10bar - SILAR

Маркуч за охладителни течности - силикон - 10bar - SILAR  Приложение: нагнетателен маркуч за гореща вода и охладителни течности, ползван за двигателни охладителни системи, там където се изисква устойчивост на висока работна температура и високо налягане до 10bar. Вътрешност маркуч за гореща вода: червена, гладка силиконова VMQ гума, нали..

Маркуч за гореща вода - 3bar, 220°C

Маркуч за охладителни течности и гореща вода – силиконов, със спирала – 3 bar, 220°C Приложение: мекостенен силиконов нагнетателен маркуч за горещ въздух, изпускателни газове или течности като гореща вода, смесени с охладителни течности, с добра маслоустойчивост. Маркучът от този тип е подходящ за охладителни систе..

Маркуч за гореща вода Hot Flexisil LL

Маркуч за гореща вода – силиконов – със спирала – 3bar - Hot Flexisil LL Приложение: твърдостенен смукателно-нагнетателен силиконов маркуч за горещ въздух, изпускателни газове или течности като гореща вода, смесени с охладителни течности, с добра маслоустойчивост. Маркучът от този тип е подходящ за охладител..

Маркуч за гореща вода Hot Flexisil LO

Маркуч за гореща вода – силиконов – със спирала – 3bar - Hot Flexisil LO Приложение: твърдостенен смукателно-нагнетателен силиконов маркуч за горещ въздух, изпускателни газове или течности като гореща вода, смесени с охладителни течности, с добра маслоустойчивост. Маркучът от този тип е подходящ за охладител..

Показани са 1 до 18 от 30 (2 страници)