Маркучи за морска употреба

При маркучите за морска употреба често е в сила фразата – “далеч от очите – далеч от ума”. Заровени дълбоко в машинните отделения, провиращи се под палубата или извиващи се от невидими тръби и помпи, маркучите за морска употреба са задължителна част от корабните и яхтените машини и механизми, която позволява те да функционират правилно и безопасно.

Поради тези причини маркучите за морска употреба изискват регулярна инспекция и ако е необходимо бърза и навременна замяна. С периодичната проверка на морските Ви маркучи можете да забележите потенциалните проблеми, преди те да се случат. Все пак замяната на маркуча за морска употреба е несъизмеримо по-евтина от смяната на целия плавателен съд в случай на пожар или потъване заради повредата на маркуча.

Доставяме пълния асортимент маркучи за морски приложения – за яхти, търговски плавателни съдове, съдове за отдих и др. Предлагаме маркучи за морски приложения за вода, охладителни течности, горива, масла, морски дизел, бензин,  B100 биодизел, етанолови горива, масла и горива, морска вода и др. Маркучите за морска употреба са подходящи, както за всмукателни, така и за нагнетателни нужди – за връзки към морски и стационарни двигатели.


За сравнение (0)


Маркуч за морска употреба MARINEFLEX 2W ISO 13363 TYPE 2 CLASS B

Маркуч за морска употреба MARINEFLEX 2W ISO 13363 TYPE 2 CLASS B приложение – Смукателен и подаващ маркуч за охлаждаща вода и отработени газове, за морски двигатели, монтирани на развлекателни лодки тръба – Черно, гладко NBR / PVC гумено съединение подсилване – Силни синтетични пластове със стоманени ..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)