Маркучи за технически газове

Маркучите за технически газове, които предлагаме се ползват в множество приложения в индустрията. Можем да доставим маркучи за технически газове, както под ниско налягане – основно за ацетилен, кислород, пропан бутан, природен газ, инертни газове, така и термопластични маркучи за газове под високо налягане – над 400 бара.

Маркучите за технически газове могат да се ползват за пълнене и изпразване на газови бутилки. Предлагаме и маркучи за заваряване с технически газове, включително за кислородно – ацетиленови горелки и заваръчни апарати, ползвани за заваряване и рязане на метали.

Маркучите за технически газове се изработват основно с черен, гладък вътрешен слой от гума, на основата на SBR / EPDM каучук, устойчив на атмосферни влияния, текстилна вложка и гладка или гофрирана външна част. В зависимост от приложението, маркучите за технически газове се различават по структурата си, за да отговорят на работните параметри – налягане на пръсване, работна температура и др.


За сравнение (0)


Маркуч за заваряване с ацетилен - WELRED 20 ISO 3821 L/L - 20bar

Маркуч за заваряване с ацетилен - WELRED 20 ISO 3821 L/L - 20bar Червеният гумен маркуч за заваряване и рязане с ацетилен от настоящия тип се произвежда от синтетичен каучук, подсилен е с високоякостни текстилни слоеве. Външната повърхност на маркуча за заваряване с ацетилен е изработена от червена на цвят гума тип EPDM / SBR. Тоз..

Маркуч за кислород - за заваряване - WELBLU 20 ISO 3821 L/L - 20bar

Маркуч за кислород - за заваряване - WELBLU 20 ISO 3821 L/L - 20bar Синият гумен маркуч за заваряване и рязане с кислород от настоящия тип се произвежда от синтетичен каучук, подсилен е с високоякостни текстилни слоеве. Външната повърхност на маркуча за заваряване с кислород е изработена от синя гума тип EPDM / SBR. Този кислороден маркуч и..

Сдвоен маркуч - за заваряване с ацетилен и кислород - WELTWIN 20 ISO 3821 L/L - 20bar

Сдвоен маркуч - за заваряване с ацетилен и кислород - WELTWIN 20 ISO 3821 L/L - 20bar Удобният двоен маркуч за рязане и заваряване с кислородно-ацетиленови горелки и заваръчни апарати се използва широко за кислородно ацетиленово заваряване и свързаните с него процеси във всякакъв тип цехове, корабостроителници, строителни обекти и фабрики. Сдвое..

Маркуч за пропан-бутан - LPG - L-088 AI LPG 25 Bar

Маркуч за пропан-бутан - LPG - L-088 AI LPG 25 Bar  Предлагаме маркучи за пропан-бутан LPG от най-високо качество. Приложение: нагнетателен маркуч за за транспорт на пропан-бутан във всякакви системи за заваряване и пропан-бутан за битови нужди Вътрешност маркуч за пропан-бутан: черна, гладка, SBR гума Вложка маркуч за п..

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)