Маркучи за храни и напитки

Маркучите за храни и напитки, които предлагаме, са специално предназначени за хранително-вкусовата индустрия и са обект на най-строгите хигиенни наредби и проверки според множество международни изисквания и спецификации. За да подсигурим, че всички наредби за контрол върху качеството на маркучите за храни са спазени, ползваме дългогодишния си опит, безкомпромисното следване на изискванията по време на дизайн, производство и прецизен последващ контрол за еластомерните маркучи, подходящи за употреба с хранителни вещества.

Модерното производствено оборудване, специалните техники на производство, висококачествените суровини и непрекъснатия процес на производствен контрол са в основата на отличния краен продукт – маркучи за храна – безопасни за човешкото здраве.

Нашите маркучи за ХВП са подходящи за вина, бира, силни алкохолни напитки, както и за плодови сокове. Те предоставят перфектно гладка вътрешна повърхност, която не оставя вкус, цвят или мирис. Маркучите ни за храни са идеални за свързване на всякакво оборудване за производство на храни, като процесът им на хигиенизация е бърз и лесен, въпреки екстремните условия за почистване в хранително-вкусовата промишленост.


За сравнение (0)


Маркуч за вино и бира - до 10bar - NAPPA

Маркуч за вино и бира - до 10bar - NAPPA Това е здрав нагнетателен маркуч за пренос на вино, бира, вода, сокове и безалкохолни напитки. Този маркуч е отличен избор за винарската и бирената индустрия. Той издържа на температури от -35°C до +95°C.   Маркучът за алкохолната промишленост за бира и вино е без мирис и вкус, л..

Маркуч за мляко и мазни храни - до 10bar - TYROL

Маркуч за мляко и мазни храни - до 10bar - TYROL  Този маркуч за мляко и млечни продукти и мазни храни е нагнетателен тип и се ползва за напитки от сорта на мляко, зехтин и др. с работна температура от -30°C до +85°C . Маркучът за мляко и мазни млечни храни няма вкус и мирис, здрав е и устойчив на огъване. Маркучите за млечн..

Маркуч за силози за храни - 7bar - SOMERSET SDPU

Маркуч за силози за храни - 7bar - SOMERSET SDPU  Маркучът за силози за храни тип SOMERSET SDPU Food silo S&D е с вътрешна облицовка от полиуретан и издържа до 7bar налягане. Този маркуч за силози е силно абразивоустойчив и може да бъде ползван за смукателно-нагнетателни цели при транспорт на сухи хранителни продукти от типа на зър..

Маркуч за храни и лекарства - смук. нагнет. с UHMW-PE вътрешност - 16bar - IDAHO

Маркуч за храни и лекарства - смук. нагнет. с UHMW-PE вътрешност - 16bar - IDAHO  Маркучът за храни и лекарства от тип IDAHO е смукателно-нагнетателен маркуч, подходящ за транспортиране на храни, химикали и лекарства в хранителната и фармацевтичната индустрия, при температури между -35°C и +100°C. Някои от отличителни..

Маркуч за мазни храни, вино, бира, питейна вода - AGRA4ALL SD /10 140C

Маркуч за мазни храни, вино, бира, питейна вода - AGRA4ALL SD /10 140C Приложение:  смукателно-нагнетателен многоцелеви маркуч за мазни храни, вино, бира, питейна вода и др. Вътрешност маркуч:  бяла гладка EPDM гума, безопасна за досег с храни, без мирис и вкус Вложка маркуч:  високоякостни тексти..

Маркуч за мляко и млечни продукти - 10bar, 120°C, смук.-нагнет.

Маркуч за мляко и млечни продукти - 10bar, 120°С Абразивоустойчив. Без съдържание на фталати. Приложение:  твърдостенен маркуч за мляко и млечни продукти –  смукателно-нагнетателен маркуч – специално пригоден за мляко и млечни продукти и горещ въздух (до +140°C.) Вътрешност маркуч за мляко и мле..

Маркуч за плодови и зеленчукови сокове - 120°C, 10bar, смук.нагнет.

Маркуч за плодови и зеленчукови сокове - 120°C, 10bar, смук.нагнет.  Маркучът за сокове – за употреба в хранително-вкусовата промишленост – е гъвкав смукателно-нагнетателен маркуч, специално проектиран за производство и пренос на плодови сокове и нектари, доматен сок, смачкани зеленчуци, гроздова шира и зеленчукови..

Маркуч за пренос на алкохол в алкохолната промишленост - 80°C, 10bar

Маркуч за пренос на алкохол в алкохолната промишленост, 80°C, 10bar, смук.нагнет.  Висококачествен гъвкав маркуч за пренос на алкохол – смукателно-нагнетателен – без промяна в органолептичните качества на алкохола, във мириса и вкуса му. Този маркуч за алкохоли е подходящ за пренос на алкохолни напитки като би..

Маркуч за олио, бира, мляко, прахообразни, нишесте, алкохол - FDA - EHF002

​Маркуч за храни – EHF002 – за олио, бира, мляко, прахообразни, нишесте, алкохол - FDA  Приложение:  смукателно-нагнетателен маркуч за млечни продукти, растителни масла и напитки Вътрешност маркуч:  бяла маслоустойчива NBR гума, издържаща на растителни масла от одобрен от FDA материал  ..

Показани са 1 до 9 от 9 (1 страници)