Гумени компенсатори

Гумени компенсатори, гумен компенсатор

Гумените компенсатори са гъвкави връзки, монтирани в конструкциите на тръбопроводите. Гумените компенсатори намаляват системния стрес причинен от движения и вибрации, както и шум, статични и динамични движения, причинени от температурни промени, помпени движения и слягане на конструкциите.

Гумените компенсатори също поемат и неточности при монтажа, поради несъосие по време на монтаж и могат да бъдат ползвани като гъвкави елементи, чрез които да се провежда инспекция на тръбите.

Според типа на пренасяния флуид гумените компенсатори могат да бъдат произведени от различни типове гума, комбинирана с фланци от различна стомана. Най-често се ползват EPDM гумени компенсатори, NBR маслоустойчиви гумени компенсатори и гумени компенсатори от витон. Освен тях предлгаме и пълната гама компенсатори от гума за всякакви индустриални приложения.

КАТАЛОГ - КОМПЕНСАТОРИ


За сравнение (0)


Гумен компенсатор ERP RedSpot

Гумените компенсатори RedSpot ERP- Butyl са изработени от IIR / EPDM гума, безшевни са, с вложка от полиамидна текстилна корда и EPDM завършек. Този тип гумени компенсатори са подходящи за питейна вода, санитарни инсталации, притежават висока гъвкавост, прилагат се както за студена, така и за топла вода, за басейни, за морска вода и др...

Гумен компенсатор ERV-BR BlueSpot

Гуменият компенсатор ERV-BR BlueSpot  е предназначен за среди, където има наличие на абразивни материали, с температура между 50 и 70 градуса. С вътрешност, изработена от уникално издръжлив на абразия материал, ERV-BR BlueSpot  гумените компенсатори са проектирани специално за абразивни флуиди. Гумените компенсатори ER..

Гумен компенсатор ERV-CR BlackBand

Гуменият компенсатор BlackBand ERV-CR  е изработен от неопрен, безшевен, с абразивоустойчива вътрешност, полиамидна текстилна армировка и неопренов завършек. Подходящ е за вода, басейни, морска вода, отпадна вода - слабо кисела или алкална, слаби масла, охладителна течност с масло, смазващи течности, греси и въздух, въздух под нал..

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND

Гумените компенсатори за горива ERV-G YELLOWBAND, са изработени от NBR  - нитрилна гума, безшевни, с абразивоустойчив вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, с неопренов външен завършек. Гумените компенсатори ERV-G YELLOWBAND  са подходящи за петролно базирани продукти, етанолови горива, горива с до 50% съдържание на ..

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND LT

Гумените компенсатори ERV-G YELLOWBAND LT - са изработени от маслоустойчива гума NBR (nitrile), безшевни са, с висока абразивоустойчивост и тъканна вложка от полиамидна корда, заедно с неопренов завършек. Гумените компенсатори от типа  ERV-G YellowBand LT са подходящи за нискотемпературни приложения свързани с петролни п..

Гумен компенсатор ERV-GR GREENBAND

Гуменият компенсатор ERV-GR GREENBAND  е изработен от Hypalon® – (CSM), безшевен, с висока абразивоустойчвиост, с вложка от полиамидни текстилни корди и хипалонов завършек. Подходящ е за химикали, киселини, алкални елементи и вода съдържаща агресивни отпадни химикали. Гуменият компенсатор за химикали е подходящ и за въздух под наляга..

Гумен компенсатор ERV-GS YellowSteel

Гумените компенсатори ERV-GS YELLOWBAND - са изработени от маслоустойчива гума NBR (nitrile), безшевни са, с висока абразивоустойчивост и тъканна вложка от полиамидна корда, заедно с неопренов завършек. Компенсаторите от типа  ERV-GS YellowBand са подходящи за петролни продукти, горива със съдържание на ароматни въглеводор..

Гумен компенсатор ERV-GS-HNBR YellowSteel

Гумените компенсатори ERV-GS-HNBR YellowSteel - са изработени от HNBR (nitrile), безшевен, с абразивоустойчив вътрешен слой и вложка от стоманена корда, с неопренов завършек. Гумените компенсатори ERV-GS-HNBR YellowSteel са с Отлична устойчивост на стареене, на външни условия и озоноустойчивост. Гумените компенсатори от тоз..

Гумен компенсатор ERV-OR OrangeBand

Гумените компенсатори ERV-OR- NBR OrangeBand са изработени от нитрилна гума, безшевни, с вложка от полиамидна корда и неопренова външност. Гумените компенсатори ERV-OR- NBR OrangeBand са подходящи за пропан бутан (LPG) съгласно EN 589, както и за камиони-цистерни, газовози, станции за презареждане. Температурен диапазон: ..

Гумен компенсатор ERV-R RedBand

Гумените компенсатори RedBand ERV-R - са изградени от Butyl (IIR) / EPDM, безшевни са, със слой за непропускливост, с вложка от полиамидна текстилна корда, подсилена с бутил и EPDM, озоноустойчив и топлоустойчив външен завършек. Подходящи са за питейна вода, студена и топла отпадъчна вода, морска вода, охладителна течност, вода с химически..

Гумен компенсатор ERV-ROTEX DoubleRed

Гуменият компенсатор ROTEX DoubleRed - е изработен от EPDM, устойчив на гореща вода, безшевен, с висока устойчивост на абразия. Компенсаторът от EPDM гума ROTEX DoubleRed е с вътрешна вложка от полимерна текстилна корда, устойчив на хидролиза и гореща вода, озоно и топлоустойчив външен завършек. Подходящ е за горещ въздух, горещ..

Гумен компенсатор Vitex

VITEX - FPM, е витонов компенсатор, безшевен, с непроницаем вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, специално гумирано подсилване и ECO завършек. Подходящ е за агресивни химикали, горещи масла, бензен, ксилен, горива с ароматно съдържание над 50%, биодизел, аромани / хлорни въглеводороди и минерални киселини. Отлична устойчивост срещу..

Гумен компенсатор WhiteBand ERV-W

Гуменият компенсатор за храни ERV-W WhiteBand - е изграден от гума NBR, светло сив на цвят, безшевен, с абразивоустойчив слой и вложка от полиамидна тъканна корда, със завършек неопрен. Подходящ е за хранителни вещества, както и мазнини, масла и флуиди, съдържащи храни. Температурният диапазон на гумените компенсатори за храни е -20..

Гумен компенсатор с напълно гумирани фланци

Гумени компенсатори с напълно гумирани фланци  Напълно гумираните метални фланци на този тип гумени компенсатори са едно цяло с гумената гофрирана част на компенсатора и са разпробити по модела на болтовите отвори за фланците. Лицата на фланците са изцяло покрити с гума, като така предпазват фланците от агресивните флуиди в тръбопровода. ..

Показани са 1 до 14 от 14 (1 страници)