FKM Витонови компенсатори

Витоновите компенсатори, също известни като FKM / FPM компенсатори са подходящи за различни приложения, при които се ползват агресивни химикали (силни киселини, ароматни въглеводородни разтворители и горива) или високо температурни продукти до почти 300 С. Освен стандартния клас, предлагаме и много други специални видове Витон, формулирани, така че да отговарят на различни изисквания за устойчивост, и отговорят на изискванията с възможно най-доброто представяне във всеки конкретен случай. Витоновите компенсатори компенсират топлинните удължения и размествания. Компенсаторите от витон могат да изолират вибрации, да ограничат шума и пиковете в налягането, особено при подвижно оборудване като помпи и т.н. 


За сравнение (0)


Гумен компенсатор Vitex

VITEX - FPM, е витонов компенсатор, безшевен, с непроницаем вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, специално гумирано подсилване и ECO завършек. Подходящ е за агресивни химикали, горещи масла, бензен, ксилен, горива с ароматно съдържание над 50%, биодизел, аромани / хлорни въглеводороди и минерални киселини. Отлична устойчивост срещу..

Гумен компенсатор с напълно гумирани фланци

Гумени компенсатори с напълно гумирани фланци  Напълно гумираните метални фланци на този тип гумени компенсатори са едно цяло с гумената гофрирана част на компенсатора и са разпробити по модела на болтовите отвори за фланците. Лицата на фланците са изцяло покрити с гума, като така предпазват фланците от агресивните флуиди в тръбопровода. ..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)