EPDM гумени компенсатори

EPDM гумените компенсатори са с добра термална устойчивост и са подходящи за алкални отпадни води, въздух под налягане, слаби разтвори на химикали. Гумените EPDM компенсатори са устойчиви на външни условия и стареене, имат добра газоплътност освен към въглеводороди. Температурният им диапазон е от  -35°C до +130°C. Не са подходящи за масла или горива.

EPDM гумените компенсатори предлагат редица предимства и обикновено се използват в тръбопроводите, за да предотвратят повреда на околните структури. EPDM компенсаторите помагат да се освободи напрежението от термални движения, разширения и свивания на тръбопроводите.Те се проявяват поради варирането на температурите или вибрации и движения от оборудването, а понякога това е причинено от състава на материалите и газовете, които преминават през системата.

EPDM гумените компенсатори помагат да се абсорбират движенията, като така предпазват околните тръби от разместване и разпадане, течове и др. EPDM компенсаторите са лесен начин да се съкратят разходите за поддръжка, защото замяната на металните части или ремонт на тръбопровода би могъл да струва доста скъпо.


За сравнение (0)


Гумен компенсатор ERP RedSpot

Гумените компенсатори RedSpot ERP- Butyl са изработени от IIR / EPDM гума, безшевни са, с вложка от полиамидна текстилна корда и EPDM завършек. Този тип гумени компенсатори са подходящи за питейна вода, санитарни инсталации, притежават висока гъвкавост, прилагат се както за студена, така и за топла вода, за басейни, за морска вода и др...

Гумен компенсатор ERV-BR BlueSpot

Гуменият компенсатор ERV-BR BlueSpot  е предназначен за среди, където има наличие на абразивни материали, с температура между 50 и 70 градуса. С вътрешност, изработена от уникално издръжлив на абразия материал, ERV-BR BlueSpot  гумените компенсатори са проектирани специално за абразивни флуиди. Гумените компенсатори ER..

Гумен компенсатор ERV-CR BlackBand

Гуменият компенсатор BlackBand ERV-CR  е изработен от неопрен, безшевен, с абразивоустойчива вътрешност, полиамидна текстилна армировка и неопренов завършек. Подходящ е за вода, басейни, морска вода, отпадна вода - слабо кисела или алкална, слаби масла, охладителна течност с масло, смазващи течности, греси и въздух, въздух под нал..

Гумен компенсатор ERV-GR GREENBAND

Гуменият компенсатор ERV-GR GREENBAND  е изработен от Hypalon® – (CSM), безшевен, с висока абразивоустойчвиост, с вложка от полиамидни текстилни корди и хипалонов завършек. Подходящ е за химикали, киселини, алкални елементи и вода съдържаща агресивни отпадни химикали. Гуменият компенсатор за химикали е подходящ и за въздух под наляга..

Гумен компенсатор ERV-R RedBand

Гумените компенсатори RedBand ERV-R - са изградени от Butyl (IIR) / EPDM, безшевни са, със слой за непропускливост, с вложка от полиамидна текстилна корда, подсилена с бутил и EPDM, озоноустойчив и топлоустойчив външен завършек. Подходящи са за питейна вода, студена и топла отпадъчна вода, морска вода, охладителна течност, вода с химически..

Гумен компенсатор ERV-ROTEX DoubleRed

Гуменият компенсатор ROTEX DoubleRed - е изработен от EPDM, устойчив на гореща вода, безшевен, с висока устойчивост на абразия. Компенсаторът от EPDM гума ROTEX DoubleRed е с вътрешна вложка от полимерна текстилна корда, устойчив на хидролиза и гореща вода, озоно и топлоустойчив външен завършек. Подходящ е за горещ въздух, горещ..

Гумен компенсатор с напълно гумирани фланци

Гумени компенсатори с напълно гумирани фланци  Напълно гумираните метални фланци на този тип гумени компенсатори са едно цяло с гумената гофрирана част на компенсатора и са разпробити по модела на болтовите отвори за фланците. Лицата на фланците са изцяло покрити с гума, като така предпазват фланците от агресивните флуиди в тръбопровода. ..

Показани са 1 до 7 от 7 (1 страници)