NBR гумени компенсатори

Гъвкавите NBR гумени компенсатори се ползват за поемане на термални разширения или за поемане и редукция на вибрациите в тръбопроводите. Този тип гумен компенсатор се предлага най-общо в дължина 90 или 130 мм, както и в размери по поръчка. Гумената част на гофрата покрива фланците така, че използването на гарнитури не е необходимо.

Гумените компенсатори от NBR маслоустойчива гума са с добра устойчивост към масла и въглеводородни горива. NBR гумените компенсатори предлагат добри механични свойства, като якост на опън, гъвкавост, устойчивост на смачкване и газонепропускливост. NBR компенсаторите притежават средна устойчивост на стареене, но са известни със добрата си абразивоустойчивост.

NBR гумените компенсатори не са подходящи за употреба с гореща вода над 100°C и за пара. За силен вакуум е подходящ варианта на NBR компенсаторите с вградена антивакуумна спирала.

Флуиди, с които NBR гумените компенсатори са съвместими: вода, топла вода, масла, разтворители и греси


За сравнение (0)


Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND

Гумените компенсатори за горива ERV-G YELLOWBAND, са изработени от NBR  - нитрилна гума, безшевни, с абразивоустойчив вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, с неопренов външен завършек. Гумените компенсатори ERV-G YELLOWBAND  са подходящи за петролно базирани продукти, етанолови горива, горива с до 50% съдържание на ..

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND LT

Гумените компенсатори ERV-G YELLOWBAND LT - са изработени от маслоустойчива гума NBR (nitrile), безшевни са, с висока абразивоустойчивост и тъканна вложка от полиамидна корда, заедно с неопренов завършек. Гумените компенсатори от типа  ERV-G YellowBand LT са подходящи за нискотемпературни приложения свързани с петролни п..

Гумен компенсатор ERV-GS YellowSteel

Гумените компенсатори ERV-GS YELLOWBAND - са изработени от маслоустойчива гума NBR (nitrile), безшевни са, с висока абразивоустойчивост и тъканна вложка от полиамидна корда, заедно с неопренов завършек. Компенсаторите от типа  ERV-GS YellowBand са подходящи за петролни продукти, горива със съдържание на ароматни въглеводор..

Гумен компенсатор ERV-GS-HNBR YellowSteel

Гумените компенсатори ERV-GS-HNBR YellowSteel - са изработени от HNBR (nitrile), безшевен, с абразивоустойчив вътрешен слой и вложка от стоманена корда, с неопренов завършек. Гумените компенсатори ERV-GS-HNBR YellowSteel са с Отлична устойчивост на стареене, на външни условия и озоноустойчивост. Гумените компенсатори от тоз..

Гумен компенсатор ERV-OR OrangeBand

Гумените компенсатори ERV-OR- NBR OrangeBand са изработени от нитрилна гума, безшевни, с вложка от полиамидна корда и неопренова външност. Гумените компенсатори ERV-OR- NBR OrangeBand са подходящи за пропан бутан (LPG) съгласно EN 589, както и за камиони-цистерни, газовози, станции за презареждане. Температурен диапазон: ..

Гумен компенсатор WhiteBand ERV-W

Гуменият компенсатор за храни ERV-W WhiteBand - е изграден от гума NBR, светло сив на цвят, безшевен, с абразивоустойчив слой и вложка от полиамидна тъканна корда, със завършек неопрен. Подходящ е за хранителни вещества, както и мазнини, масла и флуиди, съдържащи храни. Температурният диапазон на гумените компенсатори за храни е -20..

Гумен компенсатор с напълно гумирани фланци

Гумени компенсатори с напълно гумирани фланци  Напълно гумираните метални фланци на този тип гумени компенсатори са едно цяло с гумената гофрирана част на компенсатора и са разпробити по модела на болтовите отвори за фланците. Лицата на фланците са изцяло покрити с гума, като така предпазват фланците от агресивните флуиди в тръбопровода. ..

Показани са 1 до 7 от 7 (1 страници)