Хранителна промишленост

Гумени компенсатори, подходящи за хранителни продукти, включително масла и мазни хранителни продукти. Гумените компенсатори за хранителната и питейната промишленост, които предлагаме са в съответствие с RAL стандартите, притежават одобрение по DIN 7725 - "Подходящи за хранителни продукти" и се изработват от материал, съдържащ само съставки одобрени от FDA.

Безопасните за употреба с храна гумени компенсатори могат да се ползват с пулп, бутадиенови масла, брашна, сокове, вина и др. хранителни продукти, като предоставят добра устойчивост към масла и греси.

Еластомерните компенсатори, изработени от специална гума за санитарни приложения от този тип са перфектното решение за системи, изискващи постоянен допир с хранителни продукти, висока хигиена и безопасност за човешкото здраве.


За сравнение (0)


Гумен компенсатор ERV-R RedBand

Гумените компенсатори RedBand ERV-R - са изградени от Butyl (IIR) / EPDM, безшевни са, със слой за непропускливост, с вложка от полиамидна текстилна корда, подсилена с бутил и EPDM, озоноустойчив и топлоустойчив външен завършек. Подходящи са за питейна вода, студена и топла отпадъчна вода, морска вода, охладителна течност, вода с химически..

Гумен компенсатор WhiteBand ERV-W

Гуменият компенсатор за храни ERV-W WhiteBand - е изграден от гума NBR, светло сив на цвят, безшевен, с абразивоустойчив слой и вложка от полиамидна тъканна корда, със завършек неопрен. Подходящ е за хранителни вещества, както и мазнини, масла и флуиди, съдържащи храни. Температурният диапазон на гумените компенсатори за храни е -20..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)