Хранителна промишленост

Гумени компенсатори, подходящи за хранителни продукти, включително масла и мазни хранителни продукти. Гумените компенсатори за хранителната и питейната промишленост, които предлагаме са в съответствие с RAL стандартите, притежават одобрение по DIN 7725 - "Подходящи за хранителни продукти" и се изработват от материал, съдържащ само съставки одобрени от FDA.

Безопасните за употреба с храна гумени компенсатори могат да се ползват с пулп, бутадиенови масла, брашна, сокове, вина и др. хранителни продукти, като предоставят добра устойчивост към масла и греси.

Еластомерните компенсатори, изработени от специална гума за санитарни приложения от този тип са перфектното решение за системи, изискващи постоянен допир с хранителни продукти, висока хигиена и безопасност за човешкото здраве.


За сравнение (0)


Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe

Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe Суровината за производството на тези гумени компенсатори е висококачествена гума EPDM.  Гофрата на тези гумени компенсатори е подходяща за употреба с питейна вода и има WRAS одобрение. Освен това тези EPDM гумени компенсатори са устойчиви на студена и топла отпадна вода, морска вода, охладителни..

Гумен компенсатор White NBR-W - за храни

Гумен компенсатор White NBR-W - за храни Този гумен компенсатор е подходящ за директен допир до хранителни продукти и е напълно безопасен за употреба в хранително-вкусовата промишленост. Гуменият компенсатор за храни и напитки е изработен от бяла на цвят NBR маслоустойчива гума, и има FDA одобрение. Тези гумени компенсатори за храни пред..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)