Обща индустрия

Гумени компенсатори за обща индустриална употреба. Този тип гумени компенсатори служат за общо елиминиране на термални разширения в тръбопроводите. Най-честата употреба за гумените компенсатори от този тип е за поемане на вибрации, шум от помпи и други вибриращи и движещи се агрегати.

  • гумените компенсатори за обща употреба са гъвкави гофрирани еластомерни елементи, произведени чрез вулканизация на специална каучукова смес с вложка от изкуствени тъкани, метални нишки и др.
  • за увеличаване на издръжливостта на гумените компенсатори на налягане се използва вложка по средата на гофрата, за да се подсили структурата - например чрез употребата на метални прежди или изкуствени тъкани
  • гумените компенсатори за общо индустриално приложение обикновено са с въртящи или фиксирани фланци или на резба - поцинковани  или неръждаеми.
  • гумените компенсатори се произвеждат в размери от DN20 до DN2400 mm
  • топлинната устойчивост на гумените компенсатори за обща употреба варира от -25°C до 130°C, в зависимост от материала, който се използва и вложката между стените му
  • рейтингът на налягане на гумените компенсатори за общо индустриално приложение варира от PN 6, 10 до PN16 (номиналното налягане се пресмята при температура 20°C). Устойчивостта на налягане на гумените компенсатори зависи от типа и размера му, както и от максималната работна температура на флуида. При температури на флуида над 50°C е необходимо да се коригира рейтинга за налягане и да се подбере правилния компенсатор. 

За сравнение (0)


Гумен компенсатор ERV-BR BlueSpot

Гуменият компенсатор ERV-BR BlueSpot  е предназначен за среди, където има наличие на абразивни материали, с температура между 50 и 70 градуса. С вътрешност, изработена от уникално издръжлив на абразия материал, ERV-BR BlueSpot  гумените компенсатори са проектирани специално за абразивни флуиди. Гумените компенсатори ER..

Гумен компенсатор ERV-CR BlackBand

Гуменият компенсатор BlackBand ERV-CR  е изработен от неопрен, безшевен, с абразивоустойчива вътрешност, полиамидна текстилна армировка и неопренов завършек. Подходящ е за вода, басейни, морска вода, отпадна вода - слабо кисела или алкална, слаби масла, охладителна течност с масло, смазващи течности, греси и въздух, въздух под нал..

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND

Гумените компенсатори за горива ERV-G YELLOWBAND, са изработени от NBR  - нитрилна гума, безшевни, с абразивоустойчив вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, с неопренов външен завършек. Гумените компенсатори ERV-G YELLOWBAND  са подходящи за петролно базирани продукти, етанолови горива, горива с до 50% съдържание на ..

Гумен компенсатор ERV-GR GREENBAND

Гуменият компенсатор ERV-GR GREENBAND  е изработен от Hypalon® – (CSM), безшевен, с висока абразивоустойчвиост, с вложка от полиамидни текстилни корди и хипалонов завършек. Подходящ е за химикали, киселини, алкални елементи и вода съдържаща агресивни отпадни химикали. Гуменият компенсатор за химикали е подходящ и за въздух под наляга..

Гумен компенсатор ERV-OR OrangeBand

Гумените компенсатори ERV-OR- NBR OrangeBand са изработени от нитрилна гума, безшевни, с вложка от полиамидна корда и неопренова външност. Гумените компенсатори ERV-OR- NBR OrangeBand са подходящи за пропан бутан (LPG) съгласно EN 589, както и за камиони-цистерни, газовози, станции за презареждане. Температурен диапазон: ..

Гумен компенсатор ERV-R RedBand

Гумените компенсатори RedBand ERV-R - са изградени от Butyl (IIR) / EPDM, безшевни са, със слой за непропускливост, с вложка от полиамидна текстилна корда, подсилена с бутил и EPDM, озоноустойчив и топлоустойчив външен завършек. Подходящи са за питейна вода, студена и топла отпадъчна вода, морска вода, охладителна течност, вода с химически..

Гумен компенсатор ERV-ROTEX DoubleRed

Гуменият компенсатор ROTEX DoubleRed - е изработен от EPDM, устойчив на гореща вода, безшевен, с висока устойчивост на абразия. Компенсаторът от EPDM гума ROTEX DoubleRed е с вътрешна вложка от полимерна текстилна корда, устойчив на хидролиза и гореща вода, озоно и топлоустойчив външен завършек. Подходящ е за горещ въздух, горещ..

Гумен компенсатор Vitex

VITEX - FPM, е витонов компенсатор, безшевен, с непроницаем вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, специално гумирано подсилване и ECO завършек. Подходящ е за агресивни химикали, горещи масла, бензен, ксилен, горива с ароматно съдържание над 50%, биодизел, аромани / хлорни въглеводороди и минерални киселини. Отлична устойчивост срещу..

Показани са 1 до 8 от 8 (1 страници)