Гумени компенсатори за горива

За горива с над 50% съдържание на ароматни въглеводороди и биодизел, можете да изберете гумени компенсатори от витон VITEX. За останалите типове горива предлагаме 4 алтернативни типа гумени компенсатора от нитрилна гума:

  • гумените компенсатори ERV-G са подходящи за повечето горива;
  • гумените компенсатори ERV-LT са подходящи за ниски температури;
  • компенсаторите от типа ERV-GS предлагат 30 минути огнеустойчивост;
  • ERV-GS HNBR предлагат огнеустойчивост дори за абразивни флуиди;

 


За сравнение (0)


Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND

Гумените компенсатори за горива ERV-G YELLOWBAND, са изработени от NBR  - нитрилна гума, безшевни, с абразивоустойчив вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, с неопренов външен завършек. Гумените компенсатори ERV-G YELLOWBAND  са подходящи за петролно базирани продукти, етанолови горива, горива с до 50% съдържание на ..

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND LT

Гумените компенсатори ERV-G YELLOWBAND LT - са изработени от маслоустойчива гума NBR (nitrile), безшевни са, с висока абразивоустойчивост и тъканна вложка от полиамидна корда, заедно с неопренов завършек. Гумените компенсатори от типа  ERV-G YellowBand LT са подходящи за нискотемпературни приложения свързани с петролни п..

Гумен компенсатор ERV-GS YellowSteel

Гумените компенсатори ERV-GS YELLOWBAND - са изработени от маслоустойчива гума NBR (nitrile), безшевни са, с висока абразивоустойчивост и тъканна вложка от полиамидна корда, заедно с неопренов завършек. Компенсаторите от типа  ERV-GS YellowBand са подходящи за петролни продукти, горива със съдържание на ароматни въглеводор..

Гумен компенсатор ERV-GS-HNBR YellowSteel

Гумените компенсатори ERV-GS-HNBR YellowSteel - са изработени от HNBR (nitrile), безшевен, с абразивоустойчив вътрешен слой и вложка от стоманена корда, с неопренов завършек. Гумените компенсатори ERV-GS-HNBR YellowSteel са с Отлична устойчивост на стареене, на външни условия и озоноустойчивост. Гумените компенсатори от тоз..

Гумен компенсатор ERV-OR OrangeBand

Гумените компенсатори ERV-OR- NBR OrangeBand са изработени от нитрилна гума, безшевни, с вложка от полиамидна корда и неопренова външност. Гумените компенсатори ERV-OR- NBR OrangeBand са подходящи за пропан бутан (LPG) съгласно EN 589, както и за камиони-цистерни, газовози, станции за презареждане. Температурен диапазон: ..

Гумен компенсатор Vitex

VITEX - FPM, е витонов компенсатор, безшевен, с непроницаем вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, специално гумирано подсилване и ECO завършек. Подходящ е за агресивни химикали, горещи масла, бензен, ксилен, горива с ароматно съдържание над 50%, биодизел, аромани / хлорни въглеводороди и минерални киселини. Отлична устойчивост срещу..

Показани са 1 до 6 от 6 (1 страници)