Гумени компенсатори за храна

Предлагаме гумени компенсатори за храни от различни материали като бутил-каучук, EPDM гума, EPDM с FDA одобрение, Неопренови компенсатори, неопренови компенсатори с одобрение за храни, хипалон, нитрилна гума и естествен каучук.

Всички гумени компенсатори,  безопасни за употреба с храна, предназначени за хранително-вкусовата промишленост са подходящи за масла, мазнини от растителен и животински произход. Те са подходящи и за напитки, млечни продукти, зеленчуци и др.

Температурният диапазон за ползване на гумените компенсатори, предназначени за храни варира в зависимост от пренасяния материал от  -20°C до +90°C, временно до +100°C. Този тип гумени компенсатори не са електрически проводими, като за пълен вакуум могат да бъдат доставени с вграден антивакуумен метален пръстен.


За сравнение (0)


Гумен компенсатор WhiteBand ERV-W

Гуменият компенсатор за храни ERV-W WhiteBand - е изграден от гума NBR, светло сив на цвят, безшевен, с абразивоустойчив слой и вложка от полиамидна тъканна корда, със завършек неопрен. Подходящ е за хранителни вещества, както и мазнини, масла и флуиди, съдържащи храни. Температурният диапазон на гумените компенсатори за храни е -20..

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)