Неограничени аксиални компенсатори

Неограничени метални компенсатори - аксиален типНеограничените аксиални линзови компенсатори са изработени от единичен линзов елемент и краища на присъединяване.

Независимо от аксесоарите, като дефлектори или кожуси, този модел метални компенсатори може да абсорбира движенията във всяка посока, но е проектиран да поема предимно аксиални движения.

Неограничените метални компенсатори не ограничават натиска на налягането, което означава, че за да се използват, трябва да бъдат монтирани адекватни плъзгащи опори и закрепвания на тръбопровода. Този тип линзови компенсатори могат да се използват само в системи с правилно проектирани насочващи опори.

Предимства на неограничените аксиални компенсатори:

  • поемат аксиални, латерални и ъглови движения
  • трябва да са монтирани с подходящи водачи в тръбопровода
  • не ограничават натиска на налягането
  • изискват основно и насочващо закрепване

Можете да разгледате този тип компенсатори и в нашата Галерия.

ВЪПРОСНИК ЗА ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ КОМПЕНСАТОРИ


За сравнение (0)


Аксиални компенсатори с краища на заварка

Аксиалните метални компенсатори с краища на заварка представляват линзови компенсатори с единичен линзов елемент  и краища на присъединяване на заварка.Независимо от аксесоарите на линзовите компенсатори като вътрешни дефлектори и външни предпазни кожуси, всички аксиални метални компенсатори на заварка поемат всички надлъжни работни движения н..

Аксиални компенсатори с краища на резба

Аксиалните метални компенсатори с краища на резба представляват линзови компенсатори с единичен линзов елемент  и краища на присъединяване на външна или вътрешна резба. Предлагаме ги във всякакъв тип резба – BSP, NPT и др. – в размери от DN15 – до DN100, предназначени за условно налягане PN16 Независимо..

Аксиални компенсатори с краища на фланци

Аксиалните метални компенсатори на фланци са компенсатори, които поемат основно надлъжни осови движения, аксиално по права линия на тръбопровода.Предимства на аксиалните метални компенсатори:прост начин на компенсация на работните движения чрез линзови елементиметалните компенсатори изискват по-малко пространство за монтажвърху действието на аксиал..

Аксиални компенсатори със свободни фланци

Аксиалните метални компенсатори с въртящи се фланци са компенсатори, които поемат основно надлъжни осови движения, аксиално по права линия на тръбопровода. Те се отличават с по-лесен монтаж, поради свободните фланци, които могат да се монтират много по-лесно към контрафланците. Имат яка от неръждаема стомана, която покрива частично лицето на фланец..

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)