Единични карданни компенсатори

Единично карданните линзови компенсатори са проектирани, така че да поемат ъглови движения във всяка равнина, чрез помощта на двойка шарнири, прикрепени към общ въртящ се карданен пръстен. Карданният пръстен, шарнирите и втулките му са пресметнати така, че да издъръжат натиска на налягането от вътрешно налягане и от силата на скъсване.

Карданният пръстен на линзовите компенсатори от карданен/ъглов тип може да бъде кръгъл или квадратен. За кръгли карданни връзки моментът на усукване трябва да бъде взет под внимание, а за квадратните трябва да се има предвид нестабилността от огъване.

ВЪПРОСНИК ЗА ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ КОМПЕНСАТОРИ


За сравнение (0)


Ъглови компенсатори с карданна връзка  - на заварка

Ъгловите компенсатори с карданна връзка на заварка са проектирани да поемат ъглови движения във всяка равнина чрез двете двойки шарнири, фиксиращи общ подвижен карданен пръстен. Карданният пръстен, шарнирите и връзките са проектирани така, че да ограничават натиска на налягането, породен от вътрешното налягане и напречната сила.Карданният пръс..

Ъглови компенсатори с карданна връзка  - на фланци

Ъгловите компенсатори с карданна връзка на фланци са проектирани да поемат ъглови движения във всяка равнина чрез двете двойки шарнири, фиксиращи общ подвижен карданен пръстен. Карданният пръстен, шарнирите и връзките са проектирани така, че да ограничават натиска на налягането, породен от вътрешното налягане и напречната сила.Карданният пръстен мо..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)