MRU типът на Правоъгълните метални компенсатори с U-профилна гофра е с еднослойна линза от въглеродна стомана и заоблени краища. Правоъгълните компенсатори MRU могат да бъдат с една или повече вълни за ниски и високи налягания или вакуум.

Присъединителните краища могат да бъдат фланци или краища на заварка. Фитингите и закрепването са обикновено от въглеродна стомана, като неръждаема, киселиноустойчива, топлоустойчива стомана могат да бъдат заявени по поръчка.

Материали за изработка на правоъгълни компенсатори 

Материалите, които обикновено се ползват при изработката на правоъгълни компенсатори от метал са въглеродна стомана  (като dc04st37, Corten), високо феритни стомани ( като 16mo3) и по-рядко аустенитни стомани (като 1.4301 (304), 1.4541(321)).

Алтернативен на тях или друг материал  може да бъде заявен по поръчка, за да се покрият оптимално работните условия на правоъгълния компенсатор.

Фитинги за правоъгълни компенсатори

Правоъгълните компенсатори могат да бъдат доставени със краища на заварка, свободни и фиксирани фланцови връзки, както и на резба, всички произведени по основните международни стандарти или по поръчка от чертеж на клиента.

Обща спецификация
Материали за гофрата Материалите, които обикновено се ползват при изработката на правоъгълни компенсатори от метал са въглеродна стомана (като dc04st37, Corten), високо феритни стомани ( като 16mo3) и по-рядко аустенитни стомани (като 1.4301 (304), 1.4541(321)).
Поемане на движения Аксиални, латерални и ъглови във всяка посока
Приложение: Правоъгълните компенсатори са изцяло метална конструкция, проектирана за много ниски положителни или отрицателни налягания като димоотводи, изпускателни системи, вентилационни системи, вентилаторни връзки и въздуховодни системи.
Фитинги Краища на заварка, свободни фланци, фиксирани фланци, резба
Температурен диапазон °С 500 C
Размер до 6000x6000 mm

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Правоъгълни компенсатори с U-образна гофра

  • Производител: Spain
  • Код: MRU Rectangular expansion joint U-shaped

Свързани продукти

Правоъгълни компенсатори с V-образна гофра

Правоъгълни компенсатори с V-образна гофра

MRW Правоъгълните метални компенсатори с V-профилна гофра са с еднослойна линза от въглеродна стомана и V-образни краища-тип "камера". Този тип е много гъвкав и подходящ за ниски налягания и вакуум. Правоъгълните компенсатори MRW могат да бъдат с една или повече вълни за ниски и високи налягания или вакуум. Присъединителните краищ..

Tags: Правоъгълни, метални компенсатори

Бързо изпращане на запитването

Изпратете запитване за по-малко от 15 секунди!

Просто попълнете телефона и емайла си по-долу и ще се свържем с Вас относно запитването Ви!

Телефон:
E-mail:

Налични опции

Изпрати запитване