Асептични фитинги за мляко DIN 11851

Неръждаеми асептични фитинги за мляко по DIN 11851. Този тип асептични резбови неръждаеми фитинги се използва широко при дизайн на тръбопроводи в хранителната и млекопреработвателната индустрия. Фитингите за мляко са предпочитани в хранителната индустрия, като представляват връзки със заоблена резба, изработени от стомана 1.4301 или 1.4571 за употреба в химическата промишленост.

При производството на хранителни продукти най-важно е да се сведе риска от замърсяване, задържане и застояване на хранителни вещества в тръбопровода. Това прави стандартните неръждаеми фитинги безполезни в случая. Асептичните неръждаеми фитинги на резба, които предлагаме са с достатъчна гладкост и полировка от вътрешната и външната си страна, така че да позволяват лесно разглобяване и бързо почистване, без да се задържат частици от храната върху тях и да се поражда среда за развитие на бактерии.

Асептичните фитинги за мляко са идеалният помощник за млекопреработвателни дружества, мандри и др. предприятия от хранително-вкусовата промишленост. Неръждаемите асептични фитинги за мляко по DIN 11851 се състоят от заоблена кръгла гайка, заварена мъжка част и гарнитура. Нормално частите, които са в досег с флуида се изработват от неръждаема стомана 316L, а гайките от стомана 304. 

По-долу можете да разгледате нашия подробен:

Каталог – DIN 11851 асептични резбови съединения & DIN 11852 асептични фитинги на заварка


За сравнение (0)


Асептичeн концентричен преход - конусна и кръгла резба - DIN 11851

Асептичният концентричен преход с конусна и кръгла резба - DIN 11851 е неръждаем санитарен фитинг за резбови тръбни съединения и се ползва за пренос на храни, напитки, химически и фармацевтични съставки в хранителната и химическата индустрия.​                   ..

Асептичeн концентричен преход - конусна резба - DIN 11851

Асептичният концентричен преход с конусна резба - DIN 11851 е неръждаем санитарен фитинг за резбови тръбни съединения и се ползва за пренос на храни, напитки, химически и фармацевтични съставки в хранителната и химическата индустрия.​ Връзка 1: DN 32 DN 40 DN 50 DN 50 DN 65 DN 65 ..

Асептичeн щуцер конусовиден за маркучи DIN 11854

Асептичният конусовиден щуцер за маркучи по DIN 11854 е неръждаем фитинг за употреба с хранителни продукти - с конусовиден край от едната страна, а от другата с край за присъединяване на маркуч. Този тип неръждаем щуцер се ползва за свързване на маркучи при пренос на храни, напитки, химически и фармацевтични съставки в хранителната и хи..

Асептичeн щуцер на резба за маркучи DIN 11854

Асептичният щуцер на резба за маркучи по DIN 11854 се предлага с уплътнения от следните материали: -V=Viton, -B=NBR маслоустойчива гума, -S= силикон, -Gy= Gylon, -P= PTFE.   Неръждаемите щуцери на резба за асептични нужди от едната страна на резба, а от другата за присъединяване на маркуч са тип санитарни фитинги за резбови тръбни..

Асептичен тройник с конусна резба по DIN 11851

Асептичният тройник с резба по DIN 11851 от трите страни на резба е тип неръждаем санитарен фитинг за резбови тръбни съединения, който се ползва в млекопреработвателната промишленост, бирената индустрия, за пренос на храни, напитки, химически и фармацевтични съставки в хранителната и химическата индустрия. Този тип неръждаем тройник ..

Асептичен тройник с кръгла и конусна резба DIN 11851

Асептичният тройник по DIN 11851 с кръгла резба от двете страни и конусна резба от третата  е тип санитарен фитинг за резбови тръбни съединения, които се ползват за пренос на храни, напитки, химически и фармацевтични съставки в хранителната и химическата индустрия. Този тип неръждаем тройник за мляко и хигиенни приложения е с два кра..

Асептична заглушка на резба - за мляко - DIN 11851

Асептичната заглушка на резба за мляко по DIN 11851  Неръждаемите санитарни фитинги за резбови тръбни съединения и за заварка се ползват за пренос на храни, напитки, химически и фармацевтични съставки в хранителната и химическата индустрия.   Асептична заглушка на резба - за хранителната промишленост ..

Асептично коляно 180° - двустранно конусовидно - DIN 11851

Асептичното неръждаемо коляно по DIN 11851 на 180° двустранно на конусовидна резба  се предлага със уплътнения от следните материали: -V=Viton, -B=NBR маслоустойчива гума, -S= силикон, -Gy= Gylon, -P= PTFE.Неръждаемите реверсивни асептични колена на 180 градуса от двете страни на конусна резба са тип санитарни фитинги за резбови тръб..

Асептично коляно 45° двустранно на конусна резба - DIN 11851

Асептично неръждаемо коляно 45° двустранно на конусна резба - DIN 11851 се предлага със уплътнения от следните материали: -V=Viton, -B=NBR маслоустойчива гума, -S= силикон, -Gy= Gylon, -P= PTFE.Неръждаемите колена на 45 градуса с конусна резба от двете страни, представляват тип санитарни неръждаеми фитинги за асептични резбови тръбни..

Асептично коляно 90° двустранно на резба - DIN 11851

Асептично коляно 90° двустранно на резба - DIN 11851 се предлага със уплътнения от следните материали: -V=Viton, -B=NBR маслоустойчива гума, -S= силикон, -Gy= Gylon, -P= PTFE.Неръждаемите асептични колена на 90 градуса от двете страни на резба са тип санитарни фитинги за резбови тръбни съединения, които се ползват за пренос на храни, напитки, ..

Асептично коляно 90° на резба и заварка - DIN 11851

Асептично коляно 90° на резба и заварка - DIN 11851 се предлага със уплътнения от следните материали: -V=Viton, -B=NBR маслоустойчива гума, -S= силикон, -Gy= Gylon, -P= PTFE.   Неръждаемите асептични колена на 90 градуса от едната страна на резба, а от другата на заварка са тип санитарни фитинги за резбови тръбни съединения, к..

Гарнитура без яка за асептични фитинги DIN 11851

Гарнитурата без яка за асептични фитинги DIN 11851 за употреба с хранителни продукти - е изработена от цяла отливка, безшевно със сърцевина от витон и с външна обвивка от тефлон. От едната си страна гарнитурата за асептични неръждаеми фитинги е плоска, а от другата кръгла. Гарнитурата не е проектирана с яка от към плоската си страна.Този тип г..

Гарнитура с яка за асептични фитинги DIN 11851

Гарнитурата с яка за асептични фитинги DIN 11851 за употреба с хранителни продукти - е изработена от цяла отливка, безшевно със сърцевина от витон и с външна обвивка от тефлон. От едната си страна гарнитурата за асептични неръждаеми фитинги е плоска, а от другата кръгла. Гарнитурата разполага и с яка от към плоската си страна.Този тип гарнитур..

Неръждаем щуцер на резба за мляко - DIN 11851

Асептичните неръждаеми щуцери на резба по DIN 11851 се предлагат със уплътнения от следните материали: -V=Viton, -B=NBR маслоустойчива гума, -S= силикон, -Gy= Gylon, -P= PTFE.Неръждаемите асептични щуцери на резба се ползват за пренос на храни, напитки, химически и фармацевтични съставки в хранителната и химическата индустрия. в хранителната и..

Резбово тръбно съединение за мляко - DIN 11851

Асептичните резбови тръбни съединения за мляко по DIN 11851 се предлагат със уплътнения от следните материали: -V=Viton, -B=NBR маслоустойчива гума, -S= силикон, -Gy= Gylon, -P= PTFE.Неръждаемите санитарни фитинги за резбови тръбни съединения и за заварка се ползват за пренос на храни, напитки, химически и фармацевтични съставки в хранителната и хи..

Показани са 1 до 15 от 15 (1 страници)