Неръждаеми фитинги на резба

Неръждаемите фитинги на резба, които предлагаме дават възможността да се монтира правилния фитинг според Вашето приложение. Наляганията, на които могат да издържат нашите неръждаеми фитинги на резба – от 25 до 250 bar, разкриват пред тях широк спектър от приложения.

Фитингите от неръждаема стомана с резбово присъединяване от асортимента ни се делят на следните типове: неръждаеми нипели на резба, холендрови сглобки, неръждаеми преходи на резба, тапи, втулки, удължители, неръждаеми колена под 90 и 45 градса, неръждаеми нипели с накрайник за маркучи, тройници, кръстачки и дъги. Те могат да бъдат с плоски уплътнения или с конусовидни уплътнения от тефлон или от други материали по заявка.

Различните типове резби на неръждаемите фитинги на резба, които можем да доставим, завършват разнообразието от предлагани продукти. Предагаме неръждаеми фитинги с резба по DIN 2999, цилиндрична резба по DIN ISO 228, NPT и BSP резба и с различни накрайници – за тръби, за маркучи, за заварка и др. Освен това можете да подберете и различни неръждаеми материали за фитингите на резба, включително  316L, 304L, 304, 321 и др.