Гумени "e" профили

Гумените е-профили с куха вътрешна сърцевина обикновено се ползват за уплътнения на по-стари хладилници или за изолационни профили от гума на големи фризерни помещения. Тези е-профили от гума EPDM се доставят без магнитна лента от вътре.

Профилите от гума със сечение под формата на латинската буква “е”, изработени от EPDM могат да се монтират и на открито, като са издръжливи към всякакви атмосферни условия, УВ-лъчи, озон, както и към високи температури до + 110°C.

Можем да доставим екструдирани е-профили, ленти за защита от атмосферни влияния, гарнитури с е-сечение във всякакви размери, дебелини на стената и форма. На Ваше разполжение е широк избор от суровини и типове каучук, множество от които с одобрения от международни стандартизационни организации за употреба при високи температури, с храни (FDA 21 CFR 177.2600) и за други специализирани предназначения. Е-профилите от гума могат да бъдат вулканизирани, така че да се образува рамка или безконечни гарнитури и уплътнения с е-сечение.


За сравнение (0)


Гумени "е" профили

Доставяме за Вас голям избор от размери и форми гумени е-профили с куха сърцевина. Гумените е-профили служат за уплътняване и предпазване от ръбове, против нараняване или за уплътнение на врати. Профилите от гума EPDM с форма на латинската буква “е”  остават здрави и издържат, както на ниски така и на високи температури до 110°..

Гумени "е" профили - заоблени

Заоблените гумени е-профили от EPDM, под формата на латинската буква “е” и издържат, както на ниски така и на високи температури до 110° С. Можем да Ви предложим огромно разнообразие от размери на заоблени е-профили с куха сърцевина. Заоблените гумени е-профили служат за уплътняване и предпазване от ръбове про..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)