Гумени "P" профили

“P”- образните гумени профили се наричат още профили тип "флагче" или “музикална нота”. Гумените профили с формата на латинската буква “Р” стандартно се изработват от EPDM гума или микропореста гума.

Кръглият отвор по средата на сечението на тези профили им позволява по-лесно компресиране, с което се обясняват и отличните им уплътнителни и запълващи качества. Поради свойствата на EPDM гумата, от която са изработени гумените Р-профили, те са устойчиви на екстремни външни условия, озон, ултравиолетови лъчи и са с дълготрайна употреба.

P-образните гумени профили за врати служат и за уплътнение на процепите и отстоянията, получаващи се при монтажа на врати и прозорци. Гумените профили от този тип се ползват за уплътняване на по-големи фурни, топлинни канали, промишлени врати и служат за тяхната изолация.

Нашите универсални плътни EPDM P-профили могат да се ползват в множество приложения. Екструдираните гумени профили с Р-сечение представляват уплътнения за цепнатини на прозорци или врати, големи фурни, въздуховоди, промишлени врати и служат за изолация. Най-често гумените Р-профили се монтират като уплътнения на рамки, в общото производство, в корабостроенето и в транспортната индустрия. Добър пример за употребата им са буферните профили и уплътненията за люкове на ванове и каравани.


За сравнение (0)


Гумени "P" профили

Екструдираните гумени P-профили представляват еластомерни продукти, от плътна гума с куха кръгла сърцевина и перка, под формата на крило. Гумените P-профили често се ползват като самозалепяща се лента за предпазване от атмосферните условия, особено когато са изработени от микропореста гума.   Благодарение на кухата въздушна кам..

Микропорести гумени "P" профили

Микропорестите гумени P-профили представляват еластомерни продукти, от микропореста гума със затворена клетъчна структура и куха кръгла сърцевина, със странично крило. Микропорестите EPDM P-профили често се ползват като самозалепяща се лента за предпазване от атмосферните условия, особено когато са изработени от микропореста гума. ..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)