Правоъгълни гумени профили

Правоъгълните или квадратни гумени профили предоставят широки възможности за приложение, в зависимост от избора на материал. Квадратните и правоъгълни екструдирани гумени профили могат да бъдат използвани като гарнитури, уплътнения или буфери. Повечето от правоъгълните каучукови профили могат да бъдат доставени с самозалепващ гръб.

Правоъгълните гумени ленти, които доставяме, могат да бъдат произведени в правоъгълно или квадратно сечение, във всякаква ширина, дебелина и дължина, която Ви е нужна. Правоъгълните гумени профили са налични, както в бял, така и в черен цвят, според типа на избраната гума. Тези гумени ленти се произвеждат под формата на профил, на ролка или предварително изрязани на размер.

Правоъгълните гумени ленти от плътна гума се използват широко – включително като гарнитури, за запълване на междини,  за уплътняване, изолиране и опаковане. Плътните правоъгълни гумени профили могат да се монтират и на места, които изискват изолиране – например врати, прозорци и др. места с неблагоприятни външни условия.

Микропорестите гумени ленти в нашия асортимент (произведени от плътна гума, в която са вкарани въздушни мехурчета, до постигане на клетъчна структура) са още известни като ленти от пенеста гума или меки гумени ленти. Правоъгълните EPDM микропорести профили се продават на дължина или на ролка, като са перфектното решение за уплътняване на трудно достъпни цепнатини, места изискващи водоустойчивост и водонепроницаемост, за уплътнители предпазващи от запрашаване и замърсяване, за топлоизолация, шумоизолация, филтриране на вода. Квадратните и правоъгълните микропорести гумени ленти са идеалният избор при опаковане и запълване.


За сравнение (0)


Правоъгълни гумени профили - микропореста гума

Правоъгълни гумени профили - микропореста гума Без екструдираните гумени профили от микропореста гума, днес е немислимо да си представим множество уплътнителни задачи, с които плътните гумени профили няма как да се справят. Поради това микропорестите гумени ленти от EPDM са подходящи за места, където се изисква едновременно мек и еластичен матер..

Правоъгълни гумени профили - плътна гума

Правоъгълните гумени профили от плътна гума, които предлагаме са гъвкави и многофункционални. Екструдираните гумени профили от плътна гума с правоъгълно сечение са подходящи за приложения където е необходимо плътен полимерен материал да бъде изложен на екстремна температура ( от -60°C до +200°C за силиконовите екструзии и от -40°C до ..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)